Aktiv uten snø

Sykkel – for de som vil

Barne- og ungdomsgruppa i Rye har treningstilbud til barn og ungdom i alderen 7-23 år i både terreng-, landeveissykling og utfor. Trening med racersykkel foregår i Maridalen, mens trening på terrengsykling skjer med utgangspunkt fra Sognsvann. Dette passer for dere som liker utfordringer med fart og spenning. Vi sykler mye på sti, men har i år en egen gruppe for ungdom som kommer til å sykle mye grus med litt innslag av sti.

Rye er Norges største sykkelklubb med over 2000 medlemmer, og vi har sannsynligvis det største barne- og ungdomsmiljøet også. Vi arrangerer treninger hvor det legges vekt på å mestre sykkelen i et felt på landevei eller i ulikt terreng. Vårt viktigste mål er å få deltagerne til å bli glad i å være ute i skog og mark, og ha glede av sykkelen, enten de vil drive det som en ren hobby eller satse aktivt. For de yngste legger vi vekt på at barna skal få en trygghet på sykkelen, slik at de kan bruke mer av sin oppmerksomhet til å følge med i trafikken når de ferdes på veien.

Flere langrennsløpere fra blant annet Kjelsås, Koll, Lyn, Njård og Røa, og noen o-løpere trener sykling i Rye sommerstid. Vi har et godt miljø, bra treningstilbud for alle nivåer og en rimelig treningsavgift. Vi har egne grupper for ymgre jenter, men de som ønsker det får selvfølgelig trene med gutta.

Treningene for nye begynner fra mandag 16/4 og utover.

Sommertrening fra påske til høstferien i oktober (aldersgrensene er ikke absolutte).

  • Mandager kl 1800-1930. Sognsvann. Terrengtrening for alle fra 7/8 – 18 år. Inndelt i grupper etter alder og ferdigheter. Egne jentegrupper.
  • Tirsdager kl 1800-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening for 12-18 år.
  • Tirsdager kl 18. Utfortrening.
  • Torsdager kl 1800-1930. Grinda på Korsvoll. Treningsdag nr 2 i terreng for alle fra 11 – 18 år.
  • Torsdager kl 1800-1930. Brekke i Maridalen. Landeveistrening for alle fra 12-18 år.
  • Lørdager kl 1000-12/13. Brekke i Maridalen. Terreng/landevei for alle som er 13 år og eldre.

Grunnet ritt, helligdager eller andre aktiviteter kan enkelte treninger bortfalle. Vi informerer om dette ukentlig på epost.

Nye medlemmer kan prøve seg noen ganger før de melder seg inn i klubben (gjøres elektronisk på http://www.sportsklubbenrye.no/innmelding). Når de har deltatt 5 ganger, og innmelding og treningsavgift er betalt, får de gratis Ryetrøye. Dere må selv holde orden på antall ganger, og sende epost til troye@skrye.no i forkant av treningen slik at vi tar med trøye opp.

Dere havner på våre epostlister når barn/ungdom er meldt inn. Ut over det anbefaler vi å ta en titt på http://www.sportsklubbenrye.no/ung for nyttig informasjon.

Har du flere spørsmål, kontakt undertegnede eller gruppeoppmann for aktuell aldersgruppe.

Vennlig hilsen 
Tord Bern Hansen
Oppmann terreng barne- og ungdomsgruppa
tord@bernhansen.com
Kikkutveien 4A 
0491 OSLO 
tlf: 95.13.56.07 
http://www.bernhansen.com