Telenorkarusellen

Ny runde med Telenorkarusell, nå i regi av våre venner i Koll. Torsdag 16. februar. Rennet går på Kollbanen. Parker på Sognsvann, så lager Koll en stemningsfull fakkelløype inn til Kollbanen.

 

Se sidemeny for mer informasjon om renn II.

 

Glemt å melde på?

Det går også fint. Bare møt opp i litt god tid så dere får et startnummer, barnet får gå med klassen sin. Etter rennet, eller i når dere leser dette, sender dere en mail  boerrem@hotmail.commed barnets navn, klubb, årskull. Da registreres han/hun og vil få premie ved neste renn, som også er siste del av årets karusell.

 

Når?

Det er viktig at dere sjekker starttider. Første start går kl. 18.00 Vi kan være litt forsinket, men vi kan også ligge litt foran skjema. Kom i god tid og bli med!

 

STARLISTER: sjekk tid for ditt barn! Det gjør du i denne linken: 

Startliste Telenor17_per 16jan17

 

Premier

Alle barna får saft og bolle ved målgang. Neste renn, som går 16. februar, får alle som er påmeldt en fin premie!

 

Spørsmål

HER finner dere lenke til en oversikt med praktisk informasjon. Les gjennom, så har mange spørsmål funnet sine svar. 2017_Praktisk informasjon første renn Telenorkarusellen

Telenorkarusellen er et hyggelig naborenn som arrangeres to kvelder i løpet av sesongen for kullene 2011 – 2004. Dette er et lavterskelrenn, uten tidtaking, med med god stemning, godt med løpere og en hyggelig kveldsøkt.  2017_Telenorkarusell_innbydelse

 

I sesong 2016-17 er renndatoene: 

Tirsdag 17. januar, FRISTIL, i Snøparken med LYN SKI

Torsdag, 16. februar, KLASSISK, med Koll

 

img_6186 img_3527