Terminliste Langrenn (Skirenn)

Satsingsrenn

LYN SKI har det vi kaller «satsingsrenn», gode skirenn vi håper de fleste vil være med på. Under disse rennen bistår vi med smøring. Vi er tradisjonelt mange løpere til våre satsingsrenn og selv om barna går på ulike tider (eldre og yngre) gir det en god følelse av en stor skiklubb og et godt fellesskap.

RENN ÅRSKLASSER STED
Lauritz Bergendahl 9 år + Sørkedalen
KM Skagen Oslo Sprint 9 år + Snøparken
Telenorkarusellen – renn I 5-13 år Snøparken
Oslo Skifestival 8 år + Holmenkollen
Oslo Skifestival Mix 8-10 år og //11-12 år//13-16 eget//Skibytte jr/sen Holmenkollen
KM Oslo, KM normaldistanse 11 år + Linderudkollen
KM Oslo 11 år + Linderudkollen
Rustad stafetten (KM) 9 år + Skullerud
Telenorkarusellen – renn II 5-12 år Oss og med Koll IL
Bendit Ungdommens Holmenkollrenn 13-14 år Holmenkollen
HOVEDLANDSRENN 15-16 15-16 år Tolga
KLUBBMESTERSKAP ALLE Snøparken
Ungdomsbirken 12-16 år Sjusjøen/Lilleh
VISMA Classic 4 Kids 3-12 Snøparken

Her følger to dokumen dere kan laste opp. Skirenn med datoer, sted og stilart. Oversikt skirenn oppdateres underveis. OM SKIRENN er en kort nyttig informasjon om/rundt skirenn. Dere finner ellers mer informasjon nedover på denne siden. 

Skirenn LYN SKI_2018-2019_web _uke 3

OM SKIRENN_2018-2019

Terminlistene hos forbundet:

  • Terminlisten Oslo Skiforbund – Oslo Skikrets LINK HER.
  • Terminliste Norges Skiforbund – her må du selv gå til langrenn (alle kretser, du kan søke deg ned til det du vil) LINK HER
  • Merk at ikke alle renn er lagt inn i terminlisten enda. De kommer.

Skirenn for yngste klasser (siste års skirenn)

Mange av de ordinære skirennene har klasser ned til 8 år. Her kan våre eldste fra Skileiken delta. Dere er jenter og gutter 8 år.

Skirenn er hyggelig og morsomt! Egen innsats og vilje i fokus. Konkurranse er ikke farlig, barna lærer mye. Det viktigste er at ikke foreldre legger for store ambisjoner i potten, men bruker sunn fornuft og mål om skiglede som grunnlag for all skiaktivitet. Skirenn er sosialt! Vi ser at de yngste kullene har stor glede av skirenn. Resultatlister rangeres ikke, og vi har fokus på å være sammen, være ute og å være med! Vårt råd til de yngste, plukk ut noen renn, helst da det vi kaller satsingrenn fra oversikten i avsnittet over. Meld på – bli med!

 

Cup deltagelse for ulike grupper:

Milslukern cup for 13-14 åringer, info i rennoversikten (venter på oppdatert info for sesongen).LINK til Oslo Skikrets sin side her.

Oslo Sportslagercup for 15-16 åringer (venter på oppdatert info for sesongen). LINK til Oslo Skikrets sin side her.

OSK har ikke oppdatert cup sidene sine enda.

Norges Cup renn (NC) er for junior- og senior løpere (venter på oppdatert info for sesongen). LINK til Skiforbundet sin side her.

 

Påmelding til renn

Påmelding til de fleste renn i Terminlisten går via MIN IDRETT. LINK HER: https://minidrett.nif.no/

Husk å meld av innen påmeldingsfristen, hvis dere ser at dere likevel ikke blir med.

Skirennavgift

Vi betaler skirennavgift kun på alle ordinære skirenn for våre medlemmer. Vi betaler ikke startkontingent for turrenn så som Unngdomsbirken, Birken, Mylla rundt m.fl..

All påmelding til skirenn skjer i Min Idrett. LINK HER. Velg skirenn og riktig klasse (husk at klassene for sesongen tilsvarer hvilken alder barnet vil ha etter jul i sesongen). Velg «Klubben betaler». Husk å alltid ta ut kvittering. Uten kvittering er du ikke sikker på at påmeldingen har gått gjennom. Slik er NSF sitt system. Om du melder på siste dagen, vil du ikke få anledning til å velge «klubben betaler». Du kan likevel melde på, men må betale selv. Vi dekker den ordinære delen av startkontingenten, send oss kvittering.

ETTERANMELDING og avgift

Ved etteranmelding legges det på et gebyr per startkontingent. Vi samler opp og etterfakturerer beløpet utover den ordinære startavgift. Vi samler opp og sender faktura når sesongen er over.
Om du melder på sent, og selv må betale (se avsnittet over), ber vi deg sende oss faktura for beløpet du har betalt. Vi refunderer selve startkontingenten, ikke ekstra avgifter.

 

Tidtakerbrikke 

Emit brikke brukes fra 11 års klassen. Alle renn hvor dette er påkrevd stiller med brikke til løperne, uten ytterligere kostnader for de yngre klasser. Fra lisensalder er det forventet at utøvere har egen brikke, men man får like fullt brikke hos arrangør ved start hvis man ikke har.

For alle klasser fom 12 år samler vi opp faktura for leie av tidtakerbrikke og sender ut en samlefaktura over beløpet til løperen det gjelder.

Brikker kan bestilles hos emit.no. Den kommer i posten ila få dager. Sjekk ut brikkenummer og legg det i løperens infoside på Min Idrett og også i Rubic. Da kommer det opp automatisk ved påmelding til konkurranser.

Noen renn har nå begynt å benytte brikke på samtlige løpere. Uklart hvorfor, da det ikke er tillatt å ta tiden på de yngste urangerte klassene. Der det påløper ekstra avgift for dette, dekker klubben.

 

Fluorforbud i barne- og ungdomsklassene

Mer info her

 

Lisens til alle løpere fom 13 år

Lisens genereres av LYN SKI for alle som er påmeldt trening. Mer informasjon om skilisens hos NSF.

Lisensen er tilknyttet forsikringen. For alle løpere som ikke har fylt 13 år gjelder NIF barneforsikring. For alle løpere fom fylte 13 år, gjelder egen tegnet forsikring. Grunnlisens. Man kan ikke delta på skirenn uten lisens. Denne representerer forsikringen til utøveren gjennom Idrettsforsikring. Ved evt. skade på renn/trening må både forsikringsagenten og klubben kontaktes.

Skilisens kan du tegne via løperens egen side på Min Idrett. Hvis det ikke fungerer, kontakt oss på post@lynski.no, så bistår vi.

Skilisens gjelder også for Rulleskirenn.

Lisensåret for ski går fom. 1. oktober tom. 31. september. Har løperen fylt 13 år etter skisesongens avslutning og før oppstart 1. oktober må han/hun kjøpe engangslisens ved deltagelse på rulleskirenn. Det lønner seg da fremfor å generere en ny lisens.

Skade meldes her.

 

Mer om Skiutstyr og Smøring

Skiutstyr

Skismøring