Birkebeinerrennet 2016

Tradisjonen tro, LYN SKI tilbyr transport og overnatting på storknes gård til de som vil fra Rena til Lillehammer. Påmeldingsfrist 28/2. Mer info her: 

Birkebeinerrennet 2016 – Transport/overnatting med Lyn Ski

Birken nærmer seg med stormskritt. Som vanlig har LYN et godt overnattingstilbud på Sorknes gård på Rena  samt tilbud om felles busstransport.
Opplegget er som før:
Transport:
Buss fredag 18. mars kl 14.30 fra Tåsensenteret. Bussen kjører til Rena for å hente startnummer (husk nummerhentested må være Rena!) før den kjører til Sorknes gård for overnatting. Lørdag morgen kjører bussen kl 0700 opp til startområdet. Bussen kjører deretter til Lillehammer for felles avreise fra Lillehammer til Oslo ca kl 16.

Overnatting: 
Vi bor på Sorknes Gård litt nord for Rena. På Sorknes har vi et flott opplegg med felles middag, enkel frokost, smørerom, transport til start og 34 sengeplasser til disposisjon. I tillegg har vi også leid en hytte for 10 personer i nærheten. Det er også mulig med overnatting på Sorknes Gård fra torsdag til fredag (for de som skal gå fredagsbirken eller kanskje vil teste skiene ekstra godt?). 

Kostnader/Påmelding:
Kostnad blir 600,- for transport og 900,- for overnatting/middag/frokost. Overnatting torsdag-fredag koster 600,- (uten middag/frokost). Det er mulig å melde seg på kun transport eller overnatting/middag/frokost. Har dere kjente som skal gå har vi plass til flere på bussen, men alle overnattingsplassene benyttes normalt av LYN-løpere.


Påmeldingsfrist er søndag 28. februar. Blir vi flere påmeldte enn tilgjengelig plasser vil aktive Lyn-løpere (J/G-16, junior/senior) som melder seg på innen fristen bli prioritert, men ellers er det som i vanlig Lyn-stil: Først til mølla!

Send påmelding snarest til Einar.w.Thorstensen@moller.no.