Dugnad for alle i LYN SKI

Dugnad, nøkkelen til det beste miljøet i en god klubb

Historikken

LYN SKI har tradisjonelt hatt fordelen av pølsebodvakter på Ullevål Stadion. Gjennom mange år har det gitt oss en god inntekt. Men, det har også vært et bidrag til frustrasjon for mange. Nettopp fordi fotballkamper foregår til ulike tider, helger, ferier osv. Og, for mange ble det en stor utfordring å stille på dette. Tiden har gått og nå er det helt slutt på denne type dugnad for klubben.

Våre dugnader

Igjen har vi to grupper dugnadsjobber, telleapparat på Ullevål stadion og egne arrangementer.

Dugnadspolicy

Vår dugnadspolicy er at alle familier med ett barn stiller på minimum to, men helst tre dugnader gjennom året. Familier med to eller flere barn stiller på minimum tre, men helst fire dugnader gjennom året.

Telleapparat

Telleapparatjobben utføres primært av eldre aldersgrupper. Se egen info på siden.

Egne arrangement

Øvrige arrangement er et felles ansvar for hele klubben.  Dugnadsjobbene her er mangfoldige, fra parkeringsvakt, kiosksalg, start- og mål, rigging, løypevakter, sekretariat med mer. For hvert arrangement legges det ut påmelding hvor man har mulighet for å velge type jobb.

Arrangement Måned
KM SKAGEN Oslo Sprint Januar
Telenorkarusell Januar
Klubbmesterskap Mars
VISMA Classics for kids Mars
Nordmarka Skogsmaraton Juni
Ivar Formos Minneløp Oktober

Løft blikket!

Det er et privilegium å få være med å bidra der egne barn er aktive! Husk å løfte blikket – ”hvor vil du hente poden om 10 år, på trening eller andre steder?”. Ditt bidrag som forelder er viktig for miljøet rundt og iveren til ditt egen barn!

Frivilligheten bærer idrettsnorge, LYN SKI er intet unntak, vi er heldige som kan bidra!