Innmelding i LYN SKI

Alle som trener i LYN SKI må være medlem av LYN SKI. Du kan enten tegne et enkelt medlemskap eller et familiemeldemskap.

Vi bruker nå RUBIC, som er felles system for HELE LYN, både ski, fotball, toppfotball og SFK. Dette håper vi vil gjøre verden enklere for alle. Noen barnesykdommer vil være å beregne 🙂

SFK Lyn / LYN SKI / Lyn Fotball

Lyn er organisert som et allianseidrettslag, der Ski- og Fotballklubben Lyn (SFK) er moderlaget med LYN SKI, Lyn Fotball og FK Lyn Oslo (toppfotballen) under samme paraply. Alle tre allianselag er adskilt som klubblag med egne styrer og egen økonomi. Lyn SFK er vår felles arena som har et felles Lyn medlemsregister (kun medlem, ikke trening) samt drift av vårt felles klubbhus. Alle medlemmer i de tre lagene/klubbene er derfor både medlem av SFK og SIN KLUBB(er).

Innmeldingen i klubb gjøres én gang. Påmelding til trening gjøres hvert år.

 

Innmelding i klubben/ny bruker

 

Hvis du ikke har vært med oss tidligere har du neppe en profil i Rubic. Registrer derfor ny profil. Husk å velg LYN SKI nederst til venstre, når du har registrert din bruker. Velg registrert på høyre side.

Du vil motta en mail som ber deg bekrefte din registrering i LYN SKI/Rubic. Du kan nå melde på til trening.

Bruk lenken her for ny registrering.

https://rubic.azurewebsites.net/Account/Register?organizationID=5030

Brukerhjelp for Rubic – LYN SKI

Brukerhjelp_RUBIC_LYN SKI

 

Medlemsavgift

Medlemsavgift enkelt medlem: kr. 530,- (medlem av kun LYN SKI)

Familiemedlemsskap (alle fra samme husstand):kr. 1037,-

Ved medlemskap i LYN SKI er man også automatisk medlem av Lyn (SFK), vår paraply.

De som også trener fotball, velger et tilleggsmedlemskap som inkluderer Lyn fotball. Det påløper en ekstra avgift for tillegg medlemskap (200kr).

 

Et familiemedlemskap må ha ett hovedmedlem og familiemedlemmer som bor i samme husstand. Familiemedlemskapet dekker inntil to voksne og barn under 18 år.