Nordmarks12er’n

Velkommen til et nytt løp – Nordmarks12er’n. 

Dette er ikke en erstatning for NSM eller en tilsnikelse av kortere distanser til vårt vakre skogsmaraton. Men, snarere en inspirasjon hentet fra nettopp NSM. Fordi juni ble for usikkert mht til muligheten for å arrangere NSM i full skala med alle distanser, valgte vi å flytte løpet til september. Vi ønsker oss et helt Nordmarka Skogsmaraton. I tillegg er det et stort arrangement å gjennomføre, som krever mye av alle, både løpere og arrangør.

Derfor tenkte vi at det åpner for muligheten til å lage noe annet – noe enklere. Nordmarks12er’n vil i år løpe av sted på den egentlige datoen til NSM. Blir dette en suksess finner vi egen tid for løpet, uten tilknytning til Nordmarka Skogsmaraton (maraton er maraton). Vi har tro på Nordmarks12er’n som et hyggelig glad løp med nye 12km som fint kan leve sitt eget liv.

Om vi må arrangere med mange restriksjoner, får vi det fint til. Det klarte vi i oktober med NSM, om enn i halv utgave. Om vi ikke kan arrangere i det hele tatt, vil dette være et noe mindre tap enn å miste hele NSM. Alle løpere blir selvsagt refundert om ting avlyses.