Påmelding til Toyota Langrennscup 2024

Påmelding til Toyota Langrennscup

Velkommen til felles Toyota Langrennscup for 15-16-åringer (f. 2008/2009) i Oslo, Akershus og Østfold. Cupen har en egen app hvor vi laster opp resultater og hvor utøvere samler poeng. Nye retningslinjer for personvern gjør at vi må ha for samtykke før vi kan publisere navn på utøvere og resultater i appen. Ingen resultater vil bli publisert før vi har mottatt påmelding og dertil samtykke for deling av personlig data.

Deltagelse i Toyota Langrennscup er frivillig og gratis, samt åpen for alle utøvere i Oslo, Akershus og Østfold Skikrets. Deltagelse (og publisering av resultater) i cup’en ikke er gyldig før denne påmeldingen er gjennomført. Vi ber om at påmeldingsfrist 5.januar overholdes slik at vi kan laste opp resultater fra foregående renn i god tid før neste cup-renn.

Toyota Langrennscup vil i år bestå av 8 renn, hvorav 5 beste renn blir tellende i cupen. Allsidighet er viktig og NSF ønsker at unge utøvere skal utvikle seg innenfor både fristil og klassisk. Antall tellende renn fordeles slik: 2 av tellende renn må være klassisk og 3 tellende renn er fristil -dette basert på antall renn per stilart i cupen. Skiathlon teller som enten fristil eller klassisk.

https://isonen.no/event/clqdv83zy00aj8y26bc7qy4se