NC Alta dag 1: Sprint Senior.

Det ble topp plassering på Hans Christer Holund i dagens sprint konkurranse i Alta. Like hyggelig var det at 50 % av alle som stilte til start av våre 6 løpere kom seg vidare til kvartfinale frå prologen!

Film trykk Link: http://www.youtube.com/watch?v=HoIFVYcY9sQ

alt

Første dag i Finnmark er ferdig, vertfall når det kjem til konkurransar. Dagens beste Lyn Ski løpar blei Hans Christer Holund med ein utrulig sterk 2 plass i senior klassa. Nest beste Lyn utøvar i gutte klassa blei Håkon Hjelstuen som blei nr 17, sesong beste av han ! Dei andre tre Lyn guttane som stilte til start Simen H.Krüger (42), Johannes S.Hagerup (45) og Fredrik B. Schwencke (64) klarte desverre ikkje å komme seg gjennom den tøffe prologen. Synne Myhre stilte også til start i senior klassa for kvinenr sjølv om ho forsatt har 2 år igjen som juniorløpar. Resultatet blei ein imponerande 22 plass.

alt

Hans Christer på pallen etter renn.

I morgon er det fristil distanserenn som står på programet både for junior og senior utøvera vi gleder oss! For film av dagens insats trykk link: http://www.youtube.com/watch?v=HoIFVYcY9sQ

I tillegg ønsker vi lykke til, til alle utøvera som skal gå i Holmenkollen i morgen av våre lovende 13 og 14 åringer! Vi har trua !! Dere er nesten så å si på hjemme bane så bare KLINK TIL, det lover vi å gjøre her oppe!

Av : Hans K. S