Bredden samles på Trysil mens verdens eliten settes på plass på Beitostølen

Gratulerer LYN SKI. Helgen bød på det meste. Vi var 726 små og store samlet i Trysil på familiesamling. Det gikk slag i slag med økt på økt, sosialt, bonusbowling, bonussvømming og ellers masse mat. Hei til små og store, et mylder av aktivitet.

Og mens vi gikk så iver og gnist flagret tok senior ansvar på wc åpningsamling på Beitostølen. Til klassisk tok Hans Christer Holund en solid 3. plass, mens Simen Hegstad Krüger tok en 6. plass. Søndagen byttet de rekkefølge og tok med seg Johan Tjelle. Simen vant, HC på andre plass og Johan på en sterk 15. plass. Gratulerer!

Vi er utrolig stolt – som har vår solide bredde og også fantastisk sterke løpere som er verdens beste! I sommer var HC med oss på sommerskiskolen, vi hadde vannkrig og økter – lekte og trente i skjønn forening. Nå sloss han mot de aller beste, mens vi koste oss på snø i hyggelige Trysil. På vår Kick Off, Lyn løpet – løp Simen ALLE etapper, han løp sammen med samtlige grupper – gang på gang på gang på gang. Snakket med kidza – og tok ansvar. Johan er også alltid, som alle våre seniorløpere, klar for en prat og et klapp på skulderen. Vi er stolt av alle oss! Og summert – vi er alle i samme klubb!

FILM fra Trysil 2017 her!

Bilder fra Trysil finner dere her: