Dugnad LYN SKI

Dugnad, nøkkelen til det beste miljøet i en god klubb!

Velkommen til dugnad!

LYN SKI har en policy på at alle familier stiller på minst to dugnader gjennom sesongen, en i vinter- og en i sommer/høstsesong. Dette gjelder alle, uansett engasjement i klubben eller andre klubber.

MERK AT DUGNAD GJELDER KALENDERÅRET for vinterdelen av sesongen. For 2023-2024 er dugnadsåret 2024 med tilhørende arrangementer. På høsten står Ivar Formos Minneløp «til rest», men gjelder da dugnadsplikten for siste sesong, dvs 2022-2023.

Påmelding til dugnad for 2023-2024 sesongen vil være klar ila september 2023.

 

Dugnaden bærer idretts Norge. Så også LYN SKI. Vi har to «typer» dugnad:

Arrangement

Våre arrangement er svært viktige for hele klubben. Det er også hyggelig! Når dere stiller på dugnad får dere en god mulighet til å være en del av det miljøet der barna deres tilbringer mye tid. Å bli kjent med andre foreldre og barn er alltid hyggelig. Vi har et godt fellesskap som et solid fundament i klubben vår. Vi er heldige!

Dere melder på i Rubic til dugnad, ønsket dugnad, ønsket vakt.

Oversikt direkte i Rubic med denne lenken

Snøkanonvakt

Dette er en svært viktig dugnadsjobb. Her går vi ut i egne mailer og etterlyser hjelp. Vi har en «liste» over «gamle» kanonfolk, som vi etterfyller. Det er på langt nær alle på listen som faktisk gjennomfører en vakt. Dette fordi vaktene kommer plutselig og med kort varsel. Alt er naturligvis værstyrt. Hvis du gjennomfører en vakt i kanonbua, går vakten til fratrekk på ordinær dugnadsplikt. Hvis du ikke er så heldig å få en kanonvakt, ber vi deg melde på ordinær dugnad. Alle kanonvakter er ferdig jobbet innen januar, til nød gjennom første januardager.

 

Dere kan melde på til dugnad på to måter

  • via appen Laget Mitt
  • via Rubic

Hvis dere vil bruke appen Laget Mitt, velger dere dugnad fra menyen. Hent opp ønsket arrangement og vaktpost.

Om dere vil bruke Rubic, kan dere følge lenkene under til hvert arrangement. Dere vil se de samme arrangementene som om dere logger dere inn i egen bruker.

Oversikt direkte i Rubic med denne lenken.

 

Vinter arrangement

  • KM SKAGEN Oslo Sprint
  • Sognsvann Barneskirenn
  • Klubbmesterskapet

Sommer/høst arrangement

  • Nordmarka Skogsmaraton
  • Oslo Rulleskicup
  • Ivar Formos Minneløp

Snøkanonvakter

  • Nattevakter
  • Ordinære korte dagvakter

 

Løft blikket!

Det er et privilegium å få være med å bidra der egne barn er aktive! Ditt bidrag som forelder er viktig for miljøet rundt og iveren til ditt egen barn!

Frivilligheten bærer idretts Norge, LYN SKI er intet unntak, vi er heldige som kan bidra!

 

Ta kontakt om noe er uklart!

 

post@lynski.no