LYN Hytta

Vi er så heldige at storklubben LYN med sine allianselag eier LYN HYTTA sammen. Hytta ligger nydelig til på vestsiden av store Åklungen, noen kilometer fra Sognsvann stasjon og ikke langt fra Ullevålseter.

Lyn-hytta er utstyrt med 22 sengeplasser og passer utmerket for alle som ønsker seg bort fra byens strev. OM du går lysløypa opp fra Sognsvann tar du av til en blåmerket sti når du kommer til Åklungen. Det er skiltet inn til hytta. Kart.

Lyn-hytta er et yndet sted for alle små og store i Lyn familien. Alle skigruppene på aldersbestemte trinn har en overnattingstur i løpet av sesongen. Vi bruker også hytta til familiedag – og dagsturer for grupper.

I 2009 ble det gjort en kraftig renovering av hytta til glede for alle! Hytta kan også bookes av gjester som ikke tilhører Lyn.

DET ER FREMDELES JOBB Å GJØRE – NÅ UTHUS Å TA TAK I, her er melding fra ildsjelene der oppe,

august 2023:

Kjære LYN-venner ! 

LYNhytta trenger din hjelp ! 

I høst skal uthuset rives og det skal klargjøres for bygging av nytt. 

Tar du ofte turen over tunet når du er ute og trener, lufter hunden, plukker bær eller går på ski ? 

Da har du nok lagt merke til at stillheten har senket seg over LYNhytta. 

Nå må den vekkes til livet igjen! Det er mange som ønsker å bruke hytta, og vi håper at noen av dere der ute har lyst og mulighet til bidra. Det kan være i forbindelse med generell dugnad eller om dere har bygg-kompetanse eller andre tips og råd rundt dette. 

Ta kontakt på mail lynhytta@gmail.com så avtaler vi nærmere. 

Vi håper september kan bli en fin måned for dugnad.  Hhv. lørdager og søndager.

Hilsen fra styret i Stiftelsen Huldreheim / LYNhytta