Klubbmesterskap LYN SKI

Resultater Klubbmesterskap 2017

FINNER DERE HER

Trekning av årets Lyn Lotteri. Takk til alle som kjøpte lodd! Vi solgte 2.000!

Uttrekkspremie blant utøvere (2006-2001) er ikke trukket enda. Kommer!

Vi gleder oss alt til neste år!!!

 

 

Startlister

Finner dere i lenken her. ENDELIG STARTLISTE KLMSK 2017

MERK at det er litt AVVIK fra tidligere tidsplan mht til start for enkelte kull. Det er byttet på jenter og gutter i samme årskull. Det gir ingen store endringer, men vær obs.

Påmeldt og etteranmeldinger

Vi har godt over 800 påmeldt. Det rommer godt. Har du glemt å melde på, tar vi imot etteranmeldinger på arenaen. Møt da opp i GOD TID før din klasse skal starte. Velkommen til alle 🙂

Tidsskjema

Her finner dere tidsskjema med løypeinfo. MERK at dere MÅ KOMME I GOD TID! Det nytter ikke å komme fem minutter før start. Beregn god tid til å hente startnummer. Du er ikke alene om å hente! Gå til start minst 15 min før egen start. Det skal sluses inn og stilles i startfelt.

Alle fom 2006 – husk egen brikke! Har du ikke egen brikke, får du leie brikke. Dette deles ut ved startslusen. Merk at det KUN gjelder for kullene fom 2006.

Tidsskjema kan dere laste ned her: Til WEB_Tidskjema_Løyper_KLMSK2017  Merk, med mindre det blir uforutsette endringer (blir annonsert i så fall) vil vi følge skjema nøye. Heat starter presis.

Rennet koster kr. 50,-

Vi trenger fremdeles litt mer hjelp til gjennomføring. Send en mail til annik@lynski.no eller mms/sms 90 19 98 69

Smøretips:

Blått under (starter du fra bunn, av med gammelt, puss med 100 sandpapir i festesonen, legg på to lag blått), så ett lag V45. Er det glatt, juster med evt vanlig lilla eller VR55. Bull er med oss og vil bistå på smøring til de som har behov. Merk at det kan bli mange, beregn tid!

Løyper:

Gul Løype ( Skituppene)

Rød løype (Mini 2011, Skileik 1. klasse – 2010)

Grønn løype (Skileik 2. klasse 2009, Barneteam: 2008- 2005) (U-team 2004/2003)

Sort løype (Uteam 2004/2003, 2002/01, Junior, Senior, Master

ARENAKART kart

Litt praktisk info

Lyn lotteriet vil gå som det pleier, med FINE premier. Se her hva dere kan vinne. Loddet koster kr. 20,- Det blir loddsalg fra kiosk og vi vil ha «uteselgere». Årets beste lotteri for den som liker ski! SJEKK PREMIENE:  Premier Lyn Lotteri Klubbmesterskapet 2017

Merk også eget uttrekkslotteri for alle løpere på barne- og ungdomsteam. En treningsøkt med verdenseliten – Hans Christer Holund og Simen Krüger tar med seg en liten gjeng med heldige vinnere på egen økt, tilpassen de som har vunnet!

Startlister, kommer ila tirsdag formiddag. (Vi flyttet fristen til ut mandag). Sjekk derfor oppgitte tidsplan for estimerte tider.

Tidtaking. Tidtaking på rangerte klasser. Dere som har emit brikke, husk den! Dere som ikke har, vi ordner. EQ timing vil holde orden i rekkene!

Startnummer, hentes på arena. Vi lover laaangbord og enkel løsning for slikt. Det er som notert mulig å etteranmelde seg, men vi ønsker flest mulig ferdig påmeldt i forkant. Det deles ut startnummer til ALLE, også de som det ikke blir tatt tiden på. Dette er et ekte skirenn! Startnummer og pokal hører med!

Premiering: for alle urangerte klasser (tom årskullene 2007) blir det premiering ved målgang. Premierte klasser har premiering ute (pallen står mot bandybanen). Premieutdeling for rangerte, ca 15 minutter etter siste målgang for kullet. Vi roper de 5-10 første (avhengig av kullet str.) Deler ut og klapper. Så ropes øvrige fra kullet opp i vilkårlig rekkefølge, fortløpende. Det klappes. LYN SKI Klubbmesterskaps pokal til alle!

Stakefri sone: Det er stakefri sone i bakken opp til sletta. Her vil det være merket, og ekstra løypevakt. Dette er ikke noe dere med de minste barna skal tenke på, gjelder for å hindre skøyting opp bakken av løpere som går på blanke ski. I bakken går man enten diagonalgang (om festet holder) eller fiskeben 🙂

Staver og de minste: SKITUPP OG MINI går uten staver. Ingen grunn til å mase med staver, når vi ellers ikke bruker det på trening!

Parkering, der dere vil. Husk at de som står ved klubbhuset må betale på automaten.

INVITASJONEN finner dere her: Invitasjon Klubbmesterskap 2017

Vi lover fine pokaler til den tradisjonelle samlingen for alle våre herlige små og store løpere!

IMG 3685

Bildet er nok ikke fra klubbmesterskap hos oss, men Myllarennet i 2014… det så ut som et klubbmesterskap!