Birkebeinerrennet (voksne)

LYN Ski arrangerer hvert år tur Birkebeinerrennet med transport og overnatting.

Birkebeinerrennet 2020 går 21. mars.

Påmelding reise og overnatting for 2020 finner du her i lenken.

Opplegget:

Buss fra Tåsensenteret på fredag ettermiddag til Rena for å hente startnummer. Derfra videre til Sorknes gård et par kilometer nord for Rena hvor vi overnatter. Her disponerer vi hele sidebygningen med ca 35 sengeplasser. Ikke helt hotellstandard, men desto mer sjarmerende. Felles middag i storsalen på fredag og frokost før løpet lørdag morgen når det passer den enkelte.

Buss til start i passe tid for de fleste og taxi for de som starter veldig tidlig eller litt senere.  Vi har tilgang til «squash-hallen» som for kvelden er omgjort til smørebod for de siste tilpasninger av skiene. Senior bor i egen hytte i nærheten, men bruker også smøreboden og deler smøretips.

Bussen plukker oss opp på Lillehammer etter løpet og returnerer til Oslo. Vi bruker samme bussen hele tiden, så smøreutstyr og bagasje kan ligge i bussen etter behov.

Aktive løpere med støtteapparat har prioritet på plass så denne invitasjonen går i første omgang til løpere og støtteapparat i junior og seniorgruppen.

Du velger en av tre muligheter når du melder på:

1) Buss tur/retur og overnatting med middag fredag og frokost lørdag(Kr. 1500, fjorårets pris, kan bli en liten justering i år)

2) Buss én vei og overnatting med middag fredag og frokost lørdag (kr.1300, med forbehold som alt. 1.)

3) Bare buss (kr. 500)

NB: førstemann til mølla, Lyn-medlemmer prioriteres