KM SKAGEN Avlyst/Utsatt

Det er med tungt hjerte vi må informere om at KM SKAGEN OSLO SPRINT 2021 er avlyst/utsatt. Vi har fått en klar beskjed fra smittevernoverlegen og arrangementskontoret i kommunen om at rennet ikke skal arrangeres. Beskjeden kom i dag, 6/1.

Rennkomiteen har nedlagt et betydelig arbeid for å lage en gjennomføringsplan for rennet som er innenfor smittevernreglementet. Slik det så ut før nyttår hadde vi klart det, og Smittevernoverlegen i Oslo anbefalte gjennomføring da vi la fram planene før jul. Med ny økning i smittetallene og innstramningene som kom 3/1 lar det seg ikke lenger gjøre.

Vi forholder oss selvsagt til dette. Lyn ski har et sterkt ønske om å arrangere gode skirenn for ivrige unge løpere, men nå er det viktigst å bidra til dugnaden for å hindre smittespredning. Vi håper imidlertid å finne en ny dato senere i vinter dersom det lettes på smitteverntiltakene.

 

Med beste hilsen

Annik Bjørndal                                                                                                 Trond Michelsen

Daglig leder Lyn ski                                                                                        Rennleder KM Skagen Oslo sprint