17. mai tok til Holmenkollen

Vinterens 17-mai tog og World-Cup Holmenkollen 9. mars 2014.

Bli-med-paa-vinterens-17.-mai-tog hkwc lineview-2

Skiforeningen og seksjonen for Mobilisering og Aktivitet ønsker å invitere dere til vinterens 17-mai tog som gjennomføres som en del av markeringen av at det er 200 år siden grunnloven ble nedskrevet. Tradisjonene til Holmenkollrennene er lange, samtidig som at den tradisjonelle marsjen fra sentrum til Holmenkollen i kombinasjon med 17-mai toget vil være en fin og verdig markering av grunnlovsjubileet.  

Dette ønsker både Skiforeningen og Stortinget å sette fokus på, og toget vil bli mest mulig likt et 17-mai tog i form av sang, musikk, bannere, flagg osv.

Planen er å samles på Eidsvolls plass og gå samlet fra der ca. klokken 09.00 og ankomme Majorstuen. Deretter tar vi t-banen opp til Holmenkollen, og siste etappe går vi samlet opp fra Holmenkollen stasjon til skistadion og hoppbakken. Vi vil ankomme Holmenkollen i god tid før 30 km langrenn for kvinner. 

Alt dette vil foregå på Holmenkollsøndagen 9 mars 2014. Program og informasjon om billetter finner dere her: http://www.holmenkollen-worldcup.no/Billetter-Program-VIP/Program2#goto_1990

Ta på dere ski antrekket eller kle dere i rødt, hvitt eller blått og ha med flagg og god stemning. Håper dere har lyst å være med på markeringen av grunnlovsjubileet sammen med oss.  

Er det noe dere lurer på, ta kontakt på mail eller tlf. 984 88 016