Håkon vant Norgescupen på rulleski M17-18år

Håkon Hjelstuen vant sammenlagtseieren i M17-18 år i den nyoppstartede Norgecupen på rulleski . Cupen ble avsluttet i Askim sentrum på lørdag i en fantastisk ramme. Her var strålende septembersol, VM-vinnere, mye publikum og stor stemning, ja fullt trøkk fra første stavtak!

200 meter sprint på under 20 sekunder og 10.5 kilometer på under 20 minutter sier sitt om innsatsen!

Norgescup for rulleski 2009 har bestått av totalt fem renn. Cupen har hatt et stort spenn i både lengde og høydemeter, med bl.a. motbakkeløp på rulleski , sprint 200 meter og som avslutning fellesstart 10 km i Askims gater.

I avslutningsrennet i Askim stilte 3 løpere fra LYN Ski på startstreken, og hverken Kristin Hjelstuen, Johannes Sørli Hagerup eller Håkon Hjelstuen sparte på kreftene i Østfolds sentrumsgater.

Kristin vant både sprint 200 meter og fellesstart 6 km, og hun tok også utfordringen fra TD om å gå en ekstra finale mot vinner av K19-20 år. Kristin stilte sporty opp, og vant også den. LYN Ski-guttene ved Johannes og Håkon bremset heller ikke gjennom svingene, og skøytet inn til flotte plasseringer i både sprint og fellesstart. GRATULERER til alle tre!