Anders Høst nr 5 i Olaf Skoglundsminneløp etter knall sterkt solobrudd!

Anders Høst fra Lyn Ski viste både muskler og at han er å regne blandt den ypperste langløps eliten under gårsdagens Olaf Skoglundsminneløp frå Kragerø til Gautefall.

I rennet var Anders var i front hele veien, og med 30 km fra mål ryket den 24 år gamle Lyn Ski løperen ilag med Jørgen Aukland. Tempoet ble alt for høyt for Team Santander løperen som måtte raskt slippe den aggresive «tigeren» (som i år er en del av Thomas Alsgaards Team Leas Plan Go). Etter at Aukland var borte, var dermed Anders alene og forsøkte seg på et «lang brudd». Det var utentvil at Anders forsatte i et voldsomt tempo selv om han nå var alene. På det meste hadde en ledelse på omtrent 1.5 minutt til resten av startfeltet som utgjorde alle de beste løperene i langløp sikrkuset i Ski Classics som: team kamerat Petter Eliassen, Øystein Pettersen, Lucas Bauer, Simen Østensen++. Dessverre for Anders ble det litt forlangt til mål for at solobruddet holdt helt inn. En trio bestående av Olympisk mester Daniel Riccardson, Petter Eliassen (vinner total cupen Ski Classics forrige sesong) og Simen Østensen (bla norgesmester 15 km 2014) hentet Anders omtrent 1 km før mål etter nesten 30 km alene i solo brudd. Dermed måtte Anders desverre se at pallen og seieren glapp. Uavhengig et knall sterk løp av Anders der han fikk med seg 3 spurtpriser og Lyn Ski gratulerer!

Resultatlink: http://www.eqtiming.no/Result/?eventUID=18739

Et redigert film opptak av rennet og arrangemanget kan sees på TV2 sportskanalen ikveld kl 20.50 (søndag 6 sept)!! FØLG MED