Årets viktigste dag for klubben – 3. oktober!

Hei alle,

Endelig kan vi invitere til Nordmarka Skogsmaraton 3. oktober 2020.

Mye ble bratt da covid-19 tok over, så også for dette løpet. NSM skulle ha gått 6. juni. Det ble det ikke noe av, ei heller 29. august. Nå er vi på tredje reservedato og siste mulighet. 3. oktober.

Nordmarka Skogsmaraton er en veldig viktig inntektskilde til klubben.  Vi har omorganisert for å tilfredsstille alle smittevernskrav. Det betyr at vi kun tilbyr halvmaraton distansen, det gjør logistikken gjennomførbar. Hvis vi ikke arrangerer, kan vi ikke vente å få støtte for tapt inntekt. Man har, naturligvis, måttet stramme inn på ordninger og man krever at arrangør kommer på banen og forsøker det de kan.

Vi ber om din hjelp! Vi trenger funksjonærer. Noen skal til poster i marka, mange må være på arena som er utvidet fysisk for å tilfredsstille alle krav. Vi har delt alle vakter i to for at ikke dagen skal bli nevneverdig lang.

Vi håper at nettopp du kan stille. En stor klubb med mye aktivitet fordrer også at vi gjør det vi kan for å tjene penger. Og, det gjør vi med Nordmarka Skogsmaraton. Til glede for alle som vil løpe, og til glede for alle våre små og store som kan boltre seg med skiglede i klubben vår.

 

Påmelding til dugnad: https://rubic.azurewebsites.net/Public/Projects/429

 

Hilsen LYN SKI

Ta kontakt om noe er uklart. Ring eller mail Annik: 90199869, annik@lynski.no