Birkebeinerrennet 2015 – Transport/overnatting med Lyn Ski

Birken nærmer seg med stormskritt. I fjor ble det som kjent avlyst pga dårlig vær, men ny mulighet blir det lørdag 21 mars. Vi har 47 løpere påmeldt og det er fremdeles plass til flere skiløpere som vil gå dette tradisjonsrike rennet. Som vanlig har vi et godt overnattingstilbud på Rena til dere samt tilbud om felles busstransport.

voksenbirken 2014
Fra Birken 2014 i dårlig vær….? 🙂 

Opplegget er som før:

Transport:
Vi leier buss også i år. Avgang fredag 20. mars kl 14.30 fra Tåsen Senteret. Bussen kjører til Rena for å hente startnummer (husk nummerhentested må være Rena!) før den kjører til Sorknes Gård for overnatting. Lørdag morgen kjører bussen kl 0700 opp til startområdet. Bussen kjører deretter til Lillehammer for felles avreise fra Lillehammer til Oslo ca kl 16.

Overnatting:
Vi bor på Sorknes Gård litt nord for Rena. På Sorknes har vi et flott opplegg med felles middag, enkel frokost, smørerom, transport til start og omlag 34 sengeplasser til disposisjon. Blir det stor interesse har vi også mulighet for leie av en hytte for 10 personer i nærheten. Det er også mulig med overnatting på Sorknes Gård fra torsdag til fredag (for de som skal gå fredagsbirken eller kanskje vil teste skiene ekstra godt?). 

Kostnader/Påmelding:
Kostnad blir 600,- for transport og 900,- for overnatting/middag/frokost. Overnatting torsdag-fredag koster 600,- (uten middag/frokost). Det er mulig å melde seg på kun transport eller overnatting/middag/frokost.
Påmeldingsfrist er søndag 15. februar. Blir vi flere påmeldte enn tilgjengelig plass vil aktive Lyn-løpere (J/G-16, junior/senior) som melder seg på innen fristen bli prioritert, men ellers er det som i vanlig Birkenstil: Først til mølla!

Send påmelding snarest til Einar.w.Thorstensen@moller.no