Birkebeinerrennet (voksne) overnatting/reise for voksne og eldre løpere

LYN Ski arrangerer også i år tur til Birkebeinerrennet (21.3).

Dette er påmelding til reise og overnatting. Mer informasjon følger i teksten under,  så også ca pris.

PÅMELDING HER

Buss fra Tåsensenteret på fredag ettermiddag til Rena for å hente startnummer og videre til Sorknes gård et par kilometer nord for Rena hvor vi overnatter. Her disponerer vi hele sidebygningen med ca 35 sengeplasser. Ikke helt hotellstandard, men desto mer sjarmerende. Felles middag i storsalen på fredag og frokost før løpet lørdag morgen når det passer den enkelte.

Buss til start i passe tid for de fleste og taxi for de som starter veldig tidlig eller litt senere.  Vi har tilgang til «squash-hallen» som for kvelden er omgjort til smørebod for de siste tilpasninger av skiene. Senior bor i egen hytte i nærheten, men bruker også smøreboden og deler smøretips.

Bussen plukker oss opp på Lillehammer etter løpet og returnerer til Oslo. Vi bruker samme bussen hele tiden, så smøreutstyr og bagasje kan ligge i bussen etter behov.

Aktive løpere med støtteapparat har prioritet på plass så denne invitasjonen går i første omgang til løpere og støtteapparat i junior og seniorgruppen. Velg underveis i denne påmeldingen.

1) Buss tur/retur og overnatting med middag fredag og frokost lørdag (Kr. 1500, fjorårets pris, kan bli en liten justering i år)

2) Buss én vei og overnatting med middag fredag og frokost lørdag (kr.1300, med forbehold som alt. 1.

3) Bare buss (kr. 500)

Påmelding via Rubic innen 26.februar. Deretter bli invitasjonen lagt ut på LYNs hjemmeside og fylles raskt opp av andre LYN-medlemmer.

NB: førstemann til mølla, Lyn-medlemmer prioriteres

Ta kontakt om det er noe dere lurer på!

Hilsen

Eva og Kari

Eva Graff Bjerke

E-post: evagbjerke@gmail.com

Mobil: 916 71 150

Kari J. Spjeldnæs

E-post: kari.spjeldnaes@gmail.com

Mobil: 975 95 668