Holmenkollmarsjen – 2013

Mange gode tider og resultater og ikke minst innsats – både i lang- og kortversjonen av Holmenkollmarsjen! 

Fredrik Ole 25km HKM 2013

Seier i herreklassen – 25km til Fredrik Ole Andersen – se også langrenn.com

Flottere dag var det vanskelig å forestille seg- for både løpere og støtteappartat. Flott løyper, vakker vær – gode forhold og mange mange gode tider! Herrelisten rommet mange lynløpere i første avsnitt, Hans Christer Holund gikk til 4. plass, Anders Høst til en 9, Fredrik Schwencke 13., og Stian Svendby 24. plass., Sondre Grønvold til en 34. plass – og alle med sterke tider.  Bak fulgte en lang rekke LYN SKI menn – også de med sterke tider. Hans Kristian Stadheim, Geir Moe og Audun Formo Hay gikk alle under 3 timer. 

Også damene gikk fort. Inger Hegstad Krüger kom inn som nr 5 totalt hos damene og en klar klasseseier. Debutanten Mie Bjørndal Ottestad (j16) kom inn til 44. plass av alle damer, også der en klar klasseseier. Gode tider også til våre ivrige sterke torsdagsdamer ledet an av Vibeke Larsen, Line Møller , Line Høydal og Eva Bjerke. GRATULERER til alle løpere, smørere og øvrige støttespillere.

HEIA LYN SKI!

IMG 8358

Debutant Mie (j16)

Da er marsjen godt i gang….skrev vi i morgentimene………

Mange løpere – i alle klasser. Og mange til støtteapparatet. Stor stemning ute i Sørkedalen i morgentimene. Fakene var på plass, men vi var flere som registrerte at det dog var lysere enn det pleide. Og kuldegradene hadde stolpret seg opp til å måle 18….kaldt som bare det! Noe smurte, noen testet og de aller fleste skravlet litt også. Morsomt å registrere vår unge ebutant fra klubben – som syntes det nok var mange som stresset hardt der ute – voksne karer og damer – og lurte litt på hvorfor. Vi tilskriver det alle andre – i LYN SKI leiren var det rolig og god stemning! Dessverre ingen bilder av de raskeste – de har ikke tid til posering!

IMG 8346

Ola har tatt ansvar for sponsor SEB sammen med Jo Alexander m.fl.

IMG 8343

 

 

 

IMG 8344

og mange ski var med…..

ab