DA må vi få SKRYTE

av mange flotte – ivrige FORELDRE! Full fres i oppstart på mosjonistgruppene! Dette var gøy.

Mosjonister_16nov_2

Da dere – var det duket for årets nykommer – Mosjonistene!

Når skileiken starter med onsdagsgruppen er det relativt livlig i snøparken. Ca 50 MINI skileik unger takker for seg or rusler hjem. Mens 150-170 skileikere (1. og 2. klasse) inntar arenaen – med følge. Det betyr MANGE små og store på arenaen vår.

I dag fikk vi et nytt innslag. Enda flere foreldre i treningstøy. Noen flakket med blikket, mens andre gikk med faste skritt mot plakaten til Agnes. Vi skileikere måtte pent skyve de litt til side for å gi rom for samling av ungene. Da var Cathrine alt i gang med navn, bilder og notater. Vi talte drøye 40 voksne!

Så gikk skileiken sin gang og de voksne forsvant ut i mørket og tåka. Det så bra ut ved avgang – og vi andre tenkte nok at her HER er det duket for mye bra – trening, sosialt, svette og slit. Herlig!

Det var ikke mange foreldre igjen – og litt moro måtte vi ha med dette. Enkelte mente at det nå ble vrient å få levert barna på skileik – hvis de ikke selv kom i treningstøy og ble med ut i det blå!

Skileiken gikk sin gang med ivrige unger og flotte trenere som holder rammer om sine grupper. Et skikkelig yrende liv med hauger av LYN SKI vester i høyden 110-130.

Litt før syv kom to store gjenger løpende inn i parken igjen. Jeg var så heldig å få en prat med en stor del av gjengen til Agnes. Det var mange blide fjes! Turen hadde gått med mest løping opp mot Ullevålseter – og  Åklungen ble nesten nådd. Det er flott! Etterpå rakk de hurtighetsløping mens barna avsluttet. Fikk også et par ord fra noen som hadde hengt på og med Fredrik. Der hadde det godt i intervall på vestsiden og herrene var godt fornøyd. For en nyttig bruk av tid!

Da ønsker vi alle som vil – velkommen til Mosjonisttreningen. Det er nå offisielt bekreftet at dette er HELT UFARLIG, SVETTIG og GØY. Dette er uhøytidelig nok til å være morsomt og ufarlig for deg som ikke har trent alt for mye på en stund, men absolutt en inspirasjon og utfordring til deg som holder på formen (vi har delt mosjonistene i to grupper) – Her er det rom for hyggelig trening i lag –og det gir motivasjon og ekstra iver å trene med andre! Bli med! Husk at mange av dere også skal følge ungene i skiløypene etter hvert – de går fort i fra hvis du ikke selv legger deg til litt trening! Møt opp – ta på treningstøy – neste økt – onsdag 23. november kl. 18.00 Snøparken. Tips – ta med noe varmt tøy som dere legger igjen ved gjerdet (i en bag eller noe slikt) – ta på når dere kommer ”i mål”. Vi er – så ting blir ikke borte.

Noe du lurer på – send mail til Cathrine eller ring henne på:95012990

Mosjonister_16nov_1

ab