Den evige smøreutfordringen!

Vel blåst for smørekurs for SKILEIKEN. Godt over hundre voksne møtte mandag og onsdag. Vår samarbeidspartner MILSLUKERN serverte to gode kurs midt i blinken for Skileik og Tur. 

IMG 6172

Vi har også hatt flere kurs – for 13-15 åringene. Dog, på kort varsel. I egen regi med Geir Moe ved roret. Også det godt, om enn litt mer avansert enn skileik. Det er viktig med prepping av ski. Og da særlig at man gjør forberedelser før renn. 

IMG 6175

Vi har litt ymse info på web om prepping av ski. Se under fanen på «medlem» under «skitustyr og smøring». Der ligger det også linker til noen gode hefter man kan laste ned. Dog viktig å ha i mente at man tar ett stavtak av gangen. Hold nivået til der du føler det er riktig. Prepping av ski kan bli så avansert at man kan bruke både store busser og millioner av kroner, vi trenger ikke være der. Pulver og kloss (alt som står i låste skap på sportsbutikkene) er unødvendig for de fleste før de kommer et godt stykke opp i rekkene. 

Lurer du på noe! Det er alltid lov å spørre. På Milslukern er det godt behjelpelige med alle slags smørespørsmål. Det er mange som kan noe der. Ola holdt mandagskurset og Per Erik (som nesten alltid er å finne i butikken) holdt kurs onsdagen. Det er også andre som kan hjelpe, stikk innom butikken og spør. 

LINK til Milslukern blogg, videoer av hvordan ting kan gjøres.