Ekte stas på ekte!

Heldige oss fikk lov til å arrangere rulleskirenn for 9-16 åringene, det kjentes veldig ut som om DET VAR PÅ TIDE!!!! Vi har gjort om på Oslo Rulleskicup og invitert med venner fra Bækkelaget og Lillomarka, i troen på at vi skaper mer ved å dele 🙂

Til dagens renn ville mange, ikke alle kom med. Med 300 påmeldt måtte vi lukke slusene. Kollen har sine begrensninger på høst ettermiddager. Stolt vil vi gjerne formidle at vi hadde 38 ulike skiklubber representert, det ga rom for følelsen «liv laga»!

Vi hold covid-regimet mellom rekkene. Kohorter og avstand, ingen klemmer eller håndtrykk, kiosk og løpedrikke så aldri dagens lys – og ellers dynket vi det hele med sprit, som vi jo nå er vant til 🙂

Premier fra Bull Ski & Kajakk og Mizuno er alltid stas, Swenor lånte ut sine ski og Rottefella var oppom før alle kom for å «sikre» alle bindinger med ekstra lås,  og Bertel O. Steen Ullevål hjelper oss alltid så vi får frakter LYN SKI sirkuset dit vi må.

Takk til alle som gjør slike herlige ettermiddager mulig, alle løpere, støtteapparat, og ikke minst dugnadsgjengen. En fantastisk gjeng, alltid like blide, alltid på plass. Vi er med der ungene er – og når det er i Kollen en solfylt ettermiddag må man virkelig tenke at «vi er heldige»!

Bilder og resultater på «web’en» til Oslo Rulleskicup: https://oslorulleskicup.no/

NESTE RENN I REKKENE ER:

Torsdag 9. september med Lillomarka i Lillomarka

Tirsdag 14. september med Bækkelaget i Holmenkollen

Meld på i Min Idrett – det er ikke fullt før man bikker mange nok.