Endelig Klubbhus

ÅPNING AV KLUBBHUSET

Kjære alle med hjerte i Lyn!

Åpningen av vårt feiende flotte klubbhus nærmer seg med stormskritt – og det skal ikke gå upåaktet hen! Vi smeller til med en ukes lang feiring av klubbens nye samlingspunkt. Nedenfor følger kort informasjon om de ulike arrangementene slik at dere kan sette av dagen(e) dere ønsker å være med på feiringen.

Søndag 3. mars: Lyn feirer 117 år og A-laget spiller treningskamp mot naboklubb og en av årets motstandere i andre divisjon – Frigg. Vi inviterer til åpent klubbhus med kake og kaffe etter kampen. Alle med hjerte i Lyn ønskes velkommen. Kampen starter 14.00.

Mandag 4., tirsdag 5. og onsdag 6. marsAlle medlemmer i Lyn inviteres til å feire vårt nye klubbhus mellom 16.00 og 21.00. Kom innom før eller etter trening for å bli kjent med klubbhuset, få en smakebit at Lyn-kaken, og ikke minst slå av en uformell prat med andre i klubben. Foreldre som venter mens barna trener kan gjerne komme inn for en kopp kaffe.

Torsdag 7. mars: Formell åpning av klubbhuset med ordføreren, snorklipping og taler. Dette arrangementet er kun for spesielt inviterte. 

Mer informasjon om arrangementene kommer når det nærmer seg. 

Vi gleder oss til å ta i bruk vårt fantastiske klubbhus, som vil bli et samlingspunkt for ski, fotball, unge, gamle, topp og bredde!

Vel møtt! 

Vennlig hilsen Åpningskomiteen.