Endelig KLUBBMESTERSKAP 2015!

Og alle hjerter gleder seg. Vi går mot tidenes Klubbmesterskap i LYN SKI med 640 løpere til start! Her følger nyttig og viktig informasjon. LES! 

Da har vi den store gleden av å ønske alle velkommen! Vi har ikke kapasitet til å ta imot flere etteranmeldinger! Dessverre! HUSK Å KOM I GOD TID!

IMG 4398

STARTTID og STARTLISTER

Første startende er kl. 18.00 Deretter går det slag i slag. Old Boys and Girls starter aller sist.

STARTLISTE

BRIKKEN ER I STARTNUMMERET – dere trenger derfor ikke å ta med egen emit brikke!Resultater kommer etterhvert HER

Med så mange til start  betyr det også en del logistikk og hjelp som vi må be om.

  1. KOM TIDSNOK. Vær klar i snøparken minst 45 min før start.
  2. STARTNUMMER hentes i Snøparken. Det vil stå bord langs Skileikgjerdet.
  3. NOTER startnr til poden (sjekk link under), ha det klart, så går jobben med å hente nr raskere. Krever kun en dbl sjekk av utdeler.
  4. SMØRING av ski. Klister! Gjør dette klart hjemme!
  5. TÅLMODIGHET, GODT HUMØR OG FOLKESKIKK kreves i stort monn når vi nå arrangerer et renn på det vi har igjen av snø i Snøparken vår! Vi håper alle tar med store mengder av dette og bruker det raust! J

 

Gratis klubbmesterskap og LYNLOTTERI

Klubbmesterskapet er gratis! Men vi håper at alle bidrar med å kjøpe mange lodd for å støtte klubbens arbeid med å produsere snø, ha mange gode og lønnede trenere og tilbyr et godt opplegg for alle som vil være med oss.  

Klubbmesterskapet har i år sitt eget LOTTERI. Vi håper alle vil være med å kjøpe lodd! Premiene er skikkelig fine og mange (liste kommer i morgen, men vi kan røpe blant annet teknikk kurs til kommende sesong).

Loddpris:

1 stk kr. 50 –     3 stk. Kr. 100,-

Lodd selges ved henting av startnummer, i kiosken med kaffe og slikt samt noen vandrende loddselgere! STØTT OPP OM LODDSALGET – sannsynligheten for å vinne er også god!

 

LØYPER

Skitupp og MINI skileik:

1 liten runde (ikke ut på jordet)

6-12 år (2008-2003)1 runde (Sprintrunden, ca 1400), inkludert en tur på jordet
13-142 runder
15-163 runder
Jr/Sr5 runder
Old Girls and Boys4 runder

 

 

SMØREHJELP

Våre venner hos Milslukern stiller med smørehjelp. Det betyr ikke at vi kan smøre for alle 640 til start – men vi kan få hjulpet ganske mange. Milsukern er på plass fra kl. 17.00 – Det kan bli vanskelig å få hjelp ti minutter før start, så husk dette med tid!!!!!

 

PREMIER

Dette deles ut fortløpende til alle barn under rangeringsalder (dvs. tom 2005 barna). Deretter blir det pall med 1. , 2. og 3. plass fra og med G/J 11 – med premier til alle! Vi har vår tradisjonelle klubbmesterpokal til alle løpere i alle klasser, bortsett fra old girls and boys!