Endelig på SNØ

LYN SKI samling i Torsby. Mange med og stor stas med ski og snø. Litt uvant – men det gikk fort over.

Torsby10_52

Søta bror får det til! I steden for hundrevis av tunneler for biler – gjør de om i hvert fall en til å innholde snø! Med varm og vakker høstsol utenfor og vinter inne – kunne øktene endelig gå på snø. Heldigvis er da ikke Torsby lenger unna enn at det er en grei helgetur, selv for de som kom fra lørdag til søndag. Overnattingsforholdene er også upåklagelig. Funksjonelt og greit – helt svensk!

Mange løpere – de eldre, kom opp fredag formiddag. Noen føyde seg til fredag kveld og resten kom lørdag til sine første økt i halv elleve tiden. Uansett ankomst – man rakk mange økter – også søndag. Luncher og middager etter tur. Lørdag kveld var det duket for bowling. Om det var pga plass – eller angst for å bli gruset – så fikk juniorgjengen tid for seg. Og – frykten (fra oss andre) var så absolutt begrunnet. Beste gruppe ble et knippe fra junior! MEN – beste DAME ble Åsne. Hun klinte til, tok ansvar og var virkelig på topp!

Torsby10_1

Det er mulig svenskene følte litt igjen på at vi stadig er en smule lei for at deler av landet ufrivillig gikk til søta bror for lenge siden. Tidvis opplever de nok at vi kommer i horder – og liksom tar over! Inget unntak denne helgen. Det var LYN SKI over hele linja. Ivrigste gruppe må ha vært gutter 12. De gikk stafetter i hele runder, jublet og huiet så det knaket i konstruksjonene. De eldre gruppene holdt mer masken og gikk så svette og snø sprutet. Støtteapparatet svinge seg også rundt. Tilsammen ble det en virkelig rødt/hvit/blå helg. Neste år håper vi enda flere vil være med. Det er ikke skummelt – ingen tunnelspøkelser, lys hele veien og musikk (om enn en litt kort spilleliste). Og alle var enige om at det er fint å teste skiene allerede – og før vi skal ut i det blå!

Torsby10_3

Flere bilder i galleriet og video her

 

/A