Fantastisk dag med Oslo Sprinten 2012

LYN sprinten – 600 glade barn LYN SKI har som et mål at flest mulig barn skal bli glad i å gå på ski. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats får vi det til! Se FILM her!

OsloSprinten3

En stor takk til alle våre lojale og ivrige foreldre!

LYN SKI ønsker at alle barn og foreldre skal få gode opplevelser når de er på skirenn hos oss. Derfor stiller over 100 positive og ivrige foreldre på skirenn for å hjelpe til med alt fra vaffelsteking, saftutdeling og startsortering. Det skal være både hyggelig – men også riktig. Vi vet at dagen er ødelagt for barna dersom det ikke alt går skikkelig for seg! I år har vi hatt ny rekord med 600 påmeldte – det til tross at arrangementet gikk av stabelen mens 15 og 16 åringene var på hovedlandsrenn i Harstad. Det er en kabal å få til å gå opp – med etteranmeldinger, justeringer og strykninger. Rennkontoret har strukket seg langt for å få til alle ønsker samtidig være rettferdige til dem som ikke maser… Det er ingen liten jobb å sortere startnummer og passe på at alle klubber får de riktige. Hadde ikke alle foreldre bidratt hadde ikke dagen vært den samme for små og store ivrige skiløpere som gleder seg over et godt arrangement – fra første til siste stavtak. Vi er stolt av å ha så mange positive foreldre som stiller opp!

Ingen skirenn uten snø

Når været utfordrer oss med en uke med 8-10 varmegrader er det godt å ha et skikkelig kunstsnødekke produsert av snøkanongjengen. Hver time brukt med snøkanonkjøring gir resultater når kulda uteblir. Det er friluftsetaten i Oslo kommune som trofast preparer løypene i Snøparken – til sprinten har Tore løypekjører hatt mange timer i parken for at forholdene skulle bli best mulig.

Mange LYN barn og gode resultater

LYN SKI hadde mange barn til start. Det er svært gledelig at det er så mange jenter fra LYN SKI som har begynt å gå skirenn. I noen av de yngste klassene var det rødt-hvitt-blått i overtrekksjakker og racingdresser som dominerte feltet. Barna så fornøyd ut både de som var på skirenn for å komme på pallen – og dem som bare ønsket å få litt trening, more seg med kameratene og få kake og saft når løpet var gjennomført. Og det beste av alt: barna og foreldrene er blide, høflige og viser god sportsånd! Men det kan bli flere – vi ønsker oss enda flere barn og voksne til klubbmesterskapet – så vet du om noen som har vært hjemme – få dem med på skirenn!

Oslosprinten2

Tekst: MT

Bilder: Line M

Flere bilder er lagt til i album, pallbilder: Line og resten fra Helen