Fantastisk dagen før dagen!

bilde fjellet

Og nå er vi booket rundt omkring i fjellet. Det er dagen før dagen. Ungdomsbirken venter på alle våre unge utøvere fra debutantene i 03 kullet med Gustav, Fredrikke med co og til og med Herman, Ola med co i gutter 16. Her er det vakker, her er det trikkespor, her er det fantastisk på ski!

2002 kullet, som stilte med desiderst største jentegruppe ever i U-birken, stiller også sterkt i år. Gutta har 14 klare mens jentene stiller med 18 stk til start!!! Jentene er booket på tre hytter på Nordseter. Mat spises her og der. Ruth Anne og Berit lager gastromiske høydare og Berit baker brød så B. Hansen bare kan holde seg hjemme. Skitur rekker vi også mellom slagene. Fantastisk i fjellet! Nordseter på sitt beste, passe med folk, trikkeskinner og påskesol. Om et par timer stikker vi til Sjusjøen så jentene får gått løypa med rolige stavtak. Vi må vente til damene i Inga Låmi har gått fra seg i løypene. Etter målgang tar vi Pizza på Peppes før vi returnerer til tidlig kveling i køyene. Dagen i morgen venter med tidlig samling på Sjusjøen. Ettermiddag og kveld går til prepping og prat. For uinnvidde, dette er ikke nerdetet nervesamtaler, men hyggelige utvekslinger om hva man tror, leser på nett, har forsøkt – osv. Det blir gode ski i morgen! 

Vi vet at mange traff hverandre på Sjusjøen i dag, og vi vet at vi vil treffe horder av rødt, hvitt og blått senere når vi møtes for å gå løypa. Det er stas. Det er stas å være mange LYN SKI til dette store rennet. Også i Nordseterløypene traff vi flere i dag. På Mesnalia hestesenter, et yndet sted for samling for alle LYN SKI folk, bor  debutanten. De kan huse 60 i slengen og vi vet at 03 stiller sterkt i antall løpere. Jenter 03 har 14 løpere til start mens gutta har 10. Det blir mange debutanter tilsammen. Alle fra 2004 kullet, som blir kommende års debutanter. GLED DERE! Dette er herlig og dette er gøy. Et flott renn å gå for alle som liker ski! 

/Annik

OG DETTE MÅ VI DELE MED DERE!

bilde fjellet bilde II fjellet