Følg oss på U-BIRKEN!

Da, er vi snart på vei…. og vekk fra regn og sølepytter. Årets delegasjon til Ungdomsbirken (for 12-16 åringer) stakes ut med drøyt 80 løpere fra LYN SKI og ditto støtteapparat.

G13 10032013

 

Når bookingselskapet gikk heden og glemte våre bestillinger i farten, uten å gi beskjed – kan vi her og nå skrive under på at bookingsjef Åsne Trommald har hatt litt av en bøtteballett å holde orden på. Men, med uttalige telefoner og omgjøring av planer kom vi i havn. Yngste garde, som alltid har prioritet i klubben for overnatting, bor på Mesnalia. Det er naturlig nok også praktisk, all den tid Mesna kan huse ALLE fra 2002 gjengen. Og – vi snakker ikke få. LYN SKI har tidenes største UK12 gruppe (yngste klasse) med til rennet (som er Norges største renn for 12-16). Vi stiller med 22 jenter til start. Om du lurer på om det er mange så vil Ski Norge runge tilbake med et svar – JA…. Hvilket betyr at noen gjør en fantastik jobb rundt denne jentegjengen (foreldre så absolutt og oppmenn især med Camilla og Mona – hvor Anne-Sofie la et godt grunnlag de første årene). Til sammenligning har Fossum, som er størst til rennet (rett før oss), med seg 7 jenter….. Ikke nok med alle jentene, vi har også 13 gutter 2002 til start. Så Mesnalia er STAPPET. Øvrige løpere og støtteapparat er lett fordelt på egne nytter og andre leide hytter. Det skorter ikke på private LYN SKI etablissement i lia der oppe. 

Vi vet at skolene i dag har mange sommerfugler til undervisning. Mange spente jenter, især de yngste – som virkelig gleder seg til sitt aller første «happening» – og virkelig reise for renn. Dette blir stas. I -99 gjengen har vi de garvede. Ola, Herman, Espen med flere – og ikke minst Aurora i -98. Travere som har kontroll, men nok også er spente for kommende innsats. Aurora kjører for siste gang – og vi skal ikke se bort i fra at hun går «vanlig birken» – noen flere mil neste år. 

Rennet går søndag –http://www.birkebeiner.no er stedet å gå hvis man lurer på noe. Ellers har også SkiAktiv.no – falt for våre flotte løpere – med det før omtalte historiske 2002 kullet i front. HEIA LYN SKI