Frokost med 15 km fri!

Velkommen til 15km OL frokost – fredag 16. februar – kl. 06.45/07.00 (sending starter kl. 07.00)!

Selvsagt loves det ikke bort noen flere medaljer, men vi ønsker å følge Simen og Hans Christer gjennom fredagens 15 km. Ta med matpakke, vi stiller med kaffe/juice/sjokolademelk, frukt – og boller (om vi får tak i så tidlig…)

NRK kommer og vil være med oss som heiagjeng for våre gutter.

For å holde litt orden – og ha nok å servere trenger vi påmelding fra de som kommer. Bruk Rubic, det trengs kun å legge inn antall som kommer fra din husstand. Rubic: https://rubic.azurewebsites.net/Public/Events/106

Vi skal heie frem Lyn guttne Simen Hegstad Kruger og Hans Christer Holund på 15 km fri teknikk i OL. Dette er distansen HC og Simen hadde størst forhåpninger til før OL. Etter den fantastiske innsatsen på 30 km med skibytte, hvor de fikk gull og bronse, er begge nå blant de største favorittene. Gull og bronse i en OL konkurranse er for øvrig det beste «Lyn resultatet» gjennom alle tider! De har dermed skrevet seg inn i historiebøkene begge to, og på fredag kan det bli mer. Simen leverte sitt livs renn på søndag, så får vi se om han kan gjenta dette. Skal vi få enda et løp for historiebøkene? Kan HC vinne sitt første OL gull, kan Simen bli første Lyn utøver med to OL-gull, vi venter i spenning!

Gutta møter selvfølgelig tøff konkurranse fra spesielt Martin Johnsrud Sundby, Dario Cologna og Maurice Magnificat. En outsider vi må trekke fram er Denis Spitsov, han var sterk og ble nummer 4 på 30 km på søndag, han hadde som Simen et uhell tidlig og de gikk sammen mye av løpet, av en eller annen grunn er det få som snakker om Spitsov.

Vi er utrolig stolte av HC og Simen krysser igjen fingrene for gutta (og litt for Martin)! Heia Lyn!