Full fart på Trysil

Vi holder koken. Mye har skjedd siden i går. Lørdagen gikk med til et variert spekter av aktivitet. To økter dedikert til skøyting, både smøre- og værgudene anbefalte det. Skisamlingenes matpakker ble byttet ut med skikkelig lunch, varm mat! Kvelden bar preg av bowling, svømming, barnedisco på toppen i Skybaren, lek og mye mye prat blant de voksne. I dag søndag våknet vi til våt og tett snø. Det holder stadig på. Dessverre litt vanskelig å få tatt bilder i alt det våte. Men, trent har vi. Drøyt 50 voksne har fått klassisk skikurs. Alle skigruppene har trent. GJ14 gikk testrenn skate. Og, alt bar bud om skiglede og vinterfryd. 

Nå er lunchen å bordet og fokus på mat. Deretter kjører vi en treningsøkt til, før bilene stappes og returen hjem. Vi tipper mange sovende barn i bilene hjemover! Heia LYN SKI, Heia Trysil. Vi gleder oss nå, vi kommer til å glede oss over denne helgen lenge og vi gleder oss alt til neste år!!!

IMG 8985

Gøy med gowpro

 

IMG 8949

Lørdagsglimt, et kniopp G04 etter 2. økt.

 

IMG 8984

Mer gorpo!

 

IMG 8998

Skileik i farta

 

IMG 8971

GJ14 kjørte testrenn skate, deretter mer trening. Siden gikk det rykter om jacuzzi, bading og slikt. 

 

IMG 8943

G2006 – herlig gjeng, alltid ivrige!

 

IMG 8938

Geir med smørekurs lørdag! 

 

IMG 8935

Her fra lunch lørdag. Stor hyggelig sal, bord til alle grupper ga mersosialisering, til middag var det dempet med stearinlys og enda bedre stemning.