GJ2002 – i farta!

Kick off med gutter og jenter 2002, søndag 17. august. For første gang i samlet tropp. Tross at mange har andre aktiviteter enda stilte 18 jenter og 9 gutter til dyst. På programmet: løpeøkt og rulleski med mellomlegg av formiddagsmat. Utenfor programmet, øs pøsende regnvær!

IMG 5003

Litt vått og rått skremmer ikke ivrige unge ungdom. Humøret var på topp. Garderoben fikk sin del av latter etter en særdels våt løpetur. Fin stemning ved lunsjen og en drabelig innsats på rulleski etter mat og en pust i bakken. Ikke nok med det, men en gjeng av jentene svippet bort til Sognsvann og tok et skikkelig bad etterpå. Litt friskt og kaldt til slutt, men stadig med god humør.

Heldige er vi også som har gode og ivrige både oppmenn og foreldre. Cathrine og Thorodd var primus motorer for økten, godt støttet av Camilla og Espen. Vi andre knipset litt og kom med muntre tilrop til start, mens vi lusket hjem i bøtteregn.

Om dette var første sjekk på hva slags 02 gjeng vi kan vente oss kommende sesong og fremover er det bare for alle varme skihjerter å glede seg. Disse 27 var vel omtrent litt mer enn halvparten av hva kullet vil være gjennom sesongen. Det lover mye fart, moro, trening og skiglede!

Vi gleder oss!