Gjennomløping med NSM

Nå er det bare litt over en måned til det 24. Nordmarka Skogsmaraton (17. juni). Vi har registrert mange nye deltakere i år – ikke minst på halvmaraton, men også på helmaraton – og også fått ønsker om «prøveløping» fra påmeldte som vil vite litt mer om hva de går til.

 

Vi har derfor bestemt oss for å avholde et «prøveløp» for alle interesserte mandag 29. mai kl. 18.30 fra startområdet ved Lyn Ski sitt klubbhus på Kringsjå. Vi løper ut starttrasen, som er felles for både hel- og halvmaraton de første 2 km (til Svartkulp). Deretter følger vi den nye halvmaratontraseen 3,5 km opp til Ullevålseter. Herfra følger vi maratontraseen 1,5 km tilbake til siste matstasjon for begge løypene, og løper så herfra fellestraseen de siste 5 km mot mål. En flott tur på ca. 12 km, hvor tempoet og eventuelt også lengden, blir tilpasset ønskene til de som møter opp.

 

Vår hovedsponsor, Mizuno, ønsker å støtte opp om forberedelsene til løpet, og vi vil derfor trekke ut et par løpesko fra Mizuno blant de som møter opp. Under turen og etterpå bidrar vi med råd og tips om forberedelser, løpsgjennomføring, hva en bør drikke og spise før og under løpet, og hvordan en bør være kledd og skodd.

 

Vi avslutter med løperdrikke, kaffe og boller på klubbhuset til Lyn, hvor det selvsagt blir mulig å stille spørsmål og diskutere løpsopplegg.