God Skihelg!

Og mens det gås hva ski og staver holder på Voss mellom regnskyllene som lar seg falle under NC, gåes det også fort i Kollen under Ungdommens Holmenkollrenn 2017. Også på Trysil skimaraton gås det fort med LYN SKI drakt. I senior klassen hanket Marit Engseth inn en 2 pass – herlig støtteapparat som selv går fort på ski!

Først et blikk vestover med gratulasjoner til alle som er der. Mange gode prestasjoner av våre løpere. Vi har en solid gjeng som er med, og det gås fort i sporene. Amanda har markert seg godt, så også flere andre.

Et glimt av våre junior – senior løpere her, alle er ikke i driv i helgen, men bildet er så fint at det er hyggelig å legge det ut. .

Og i Kollen grep tåken om seg i dag. Selv om vi ikke skulle hoppe, måtte vi se ekstra godt etter løperne. De forsvant i tåka! Men, fort gikk det. Ingvild var dagens raskeste LYN SKI løpere. Og i klassen jenter 03 tauet hun inn en 6 plass. Meget bra! For de uinnvidde. UHR er et mesterskap kun for 13-14 års klassene og det kommer løpere fra hele landet. Vi noterte oss mange fra absolutt alle kanter av vårt langstrakte land. Og, vi antar, at flyr man inn fra høyeste nord, har man store ambisjoner i sporene i Kollen. Derfor, blir dette en spesiell og annerledes konkurranse for våre 13-14 åringer. Klassene er store, med et par hundre i hver av jenteklassene, mens guttene bikker på rundt 250-300. Å bli nr 6 er derfor en stor bragd.

Videre var det selvsagt flere som noterte seg godt, og innenfor de 30 beste. Vi gratulerer hver især for både deltagelse og innsats. Selv smørerne var fornøyd i dag, det gikk egentlig fint, selv om det ble en diskusjon mellom klisterbaser og voksbaser – og hva man skulle toppe etter det.

Et par få bilder – dessverre lite kamerabruk i tåkeheimen – Line reddet inn noen få 🙂

Ingvild som gikk inn til en meget solid 6. plass

 

Trill og Gjendine

 

Christina i full driv

 

Trysil Maraton – Marit Engseth med en solid 2. plass.