GRATULERER LYN!

DA er alle åpninger unnagjort – vi har spist over tusen kakestykker – vi har skålet i høye glass – og vår blide ordfører har gått på ski til klubbhuset! NÅ er det åpnet!

IMG 8629

Det ble enda en dag med flott åpning. Søndag gikk i fotballånd, mandag var det skileik, tirsdag aldersbestemt ski, onsdag enda mer skileik – tilsammen over tusen kakestykker på skigjengen! I dag var det duket for ordfører, ledelse, ulike arbeidsgrupper, andre ivrige sjeler som har bistått – og et solid knippe Lyns eldre. Plastkopper var byttet ut med klirring med stett, det var små velsmakende matbiter på pene fat, det ble holdt taler med mange gode ord – og over det hele svevde en god følelse av at dette var skikkelig hyggelig. Tenk – vi har fått klubbhus! Og – ikke bare det. Vi har et flunkende nytt bukervennlig klubbhus rett ved Snøparken, midt i fotballbanene, rett ved marka, rett ved både toppidrettssenteret og idrettshøyskolen – og på toppen av det hele har vi mange mange ivrige barn! Gratulerer! Vi har selvsagt også FILM fra dagens åpning – ! 

IMG 8634

Vår alltid blide ordfører Fabian Stang gikk på ski inn til klubbhuset. Trofaste Tore løypekjører og Snøparkgjengen hadde laget en egen Fabian-løype! Ordføreren var så heldig å bli anført av vår egen nybakte Norgesmester Simen Krüger. Langs den flotte løypa stod en solid gjeng ski- og fotballgutter og ropte taktfast «heia Lyn». Smil, sol og glede på alle kanter. 

IMG 8629

Langs husveggen stod en rakrygget skiportal klar til å ta imot ordføreren.

IMG 8637

Og både ordføreren og norgesmesteren kom seg gjennom.

IMG 8639

Så ventet ledelsen, her Mari Trommald (LYN SKI) og Egil Hatling (SFK)

IMG 8642

Båndet ble klippet – og et stort knippe ballonger dro til værs. 

IMG 8643

HEIA LYN!

IMG 8644

Innomhus ble det tale av Egil Hatling, Mari Trommald og fotballstyrets sjef.

IMG 8654

Og selvsagt noen alltid velvalgte ord av ordføreren.

IMG 8656

Et aldeles herlig kåseri/tale fikk vi også gleden av – ved Lyn patriot – og NRK/Herravdelingens Finn Bjelke

IMG 8625

En glad gjeng Lyns eldre – som har fulgt vår klubb gjennom mange år og mange slags opp-og ned turer. 

Takk for en strålende uke – med mye flott feiring. Ekstra takk til Sjur, som er ansatt ved bygget – og som har holdt sin hånd over det meste.

Nå kommer snart også skifolkene til å flytte litt inn – vi er jo ikke helt vant til det – å kunne stikke innendørs. Men vi øver – tirsdag skal skokken av G2004 spise kveldsmat i klubbhuset etter trening. Det blir neppe siste gangen, hverken for de eller andre løpere. Dette huset skal brukes, her skal det spises, prates, trenes, skiftes, trenes mer, planlegges og her skal vi bare være! 

IMG 8629

HEIA LYN – HEIA LYN SKI!!!!!