Gratulerer med hederspris fra Oslo Skikrets

Oslo Skikrets avholdt sitt vårmøte tirsdag 23. mai.

Tuva Brusveen-Jensen, for sin innsats i Jr. VM. Tuva fikk også Jubileumspokalen, i konkurranse med alle jentene i aldersgruppen 17-20 år, uavhengig av gren. Dette er en pris som gis til utøvere som har utmerket seg i tillegg til resultater. Begrunnelsen, fra Team Kollen, som sendte inn forslaget var følgende:

Tuva prøver å delta mest mulig på fellestrening og Team Kollen tross opplegg med juniorlandslag. Sosial og forsøker å inkludere alle. Opptatt av rettferdighet. Gikk med «nei til fluor» på kinnene under Ungdomsstafetten for noen år siden. Sterk utøver som er et godt forbilde for kvinnelige juniorløpere.

Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger og Johan Tjelle, fikk pris for NM stafetten. HC og Simen fikk også pris for sin innsats i OL.

I tillegg ble Tuvas lillebror, Torjus, hedret sammen med de øvrige løperne på både jente- og guttelaget under årets Hovedlandsrenn. Både jente- og guttelaget tok gull på stafetten.

Det mangler ikke på sterk innsats fra klubben, det er vi mektig stolt av. Morsomt å hevde seg så godt i en stor norsk idrett.

Dessverre har vi ikke bilde av alle som ble hedret fra klubben. Men, vi har bilde av jente- og guttelaget, hvor Torjus er med på bildet. Vi løfter frem et glimt av morgendagens helter på langrenn.