Gratulerer med Rustadstafetten!

Vi vant, både høyt og lavt. Flest løpere, flest pallerobringer, flest smil, flest heiarop, HØYESTE heiarop (TEO) og mest klister!

En suveren innsats før, under og etter. Med 59 lag blir det mange løpere. Og, når sykdom griper litt tak, blir det også mye og mangt som må skiftes rundt. Mange med jern i ilden for gjennomføringen av denne stafetten!

Stafett er og blir stafett. Det er flere løpere, det er lagt, det er samspill og kabaler. Noen føler stang ut, andre mer inn. En stav kan gå fløyten her, litt mye klister der. Om noen følte de ikke traff helt, treffer de bedre neste gang. Andre løftet frem en lagkompis, og fikk lagt inn et viktig bidrag i egen pot for å bli en bedre utøver. Uansett – alle som var med, en økt, trøkk og fart, alt inn i samlingen for å bli bedre! Moroa var gratis!

Jenter 15-16 var suverene med både en 1. plass og en 3. plass. Gratulerer! Også gutter 13-14 år klinket til med en 1. plass. Mix 11 tok seg av sin mulige 2. plass, mens både Mix 12 og Gutter 15-16 stormet inn til 3. plasser. SYV av 18 mulig pallplasser, gikk til LYN SKI!

Mange bilder tikket inn. De har vi samlet i et eget album her.

GRATULERER TIL STORE OG SMÅ, løpere og støtteapparat. TEO som lot sin stemme runge og ikke minst alle fantastiske trenere vi har som gjør en solid jobb inn i egne grupper. Heia LYN SKI!

Etter rennet vant GJ2011 banketten – med Klubbhuset som base, oppmenn svimeslått i vinduskarmen og trenere til rors – ble det en solid avslutning på en solid stafett!

Et par glimt til…