Gratulerer – vellykket KM Klassisk i Sørkedalen

Raskt og flott arrangement med KM Klassisk i Sørkedalen i regi av Heming IL. Vi var mange til dyst, med over 200 påmeldt! Mange sterke resultater, og hele 6 kretsmestere! Gratulerer: Jenter 15 – med Ingvild, Jenter 14 med Anna, Jenter 12 med Frida, Menn veteran med Thorodd, Gutter 16 med Petter og G12 med Torjus!

I tillegg fikk vi mange pallplasser, 15 i tallet. Hos kvinner 19/20 tok Elisabeth en god andre plass foran sine klubbvenninner Benedichte (3) og Amanda (4). I kvinner 18 var Pia på pallen som nr. 2. I menn senior, foruten solid trenerinnsats ble FOA nr. 2 og Espen P nr3. Og bak Thorodd hos menn veteran ble styreleder Geir nr 3.

Været stod oss bi i dag, – kulde og sol. Med klister i bunn var det bare å velge seg en voks over, så satt det fint. Godt med slike dager! Det vrimlet rundt av små og store – Det hyggeligste med KM er en komprimert starttid, raske intervaller mellom alle som sendes ut som i sin tur resulterer i at vi får sett litt mer til hverandre. De eldste starter først, og er fremdeles på arena når de yngste kommer.

Stemningen drar seg litt til når vi har med veteraner og trenere til start. Om mulig er det rutinen som er litt rusten, men engasjementet er det ingenting å si på. Det smøres, testes og adneralinet vokser med starttiden som nærmer seg. Godt å se så mange trenere som får prøve litt av det de sender sine disipler ut på. Slitne og snev av ydmyke trenere var å spore i målområdet. Vi tar hatten av for at de stiller. Dernest registrerte et intenst opprop av styreleder over anlegget. Geir kneppet til seg pallplass med menn veteran. For de uinnvidde. Her står nok den største kampen under KM. Hos menn veteran er nemlig KM uttaksgivende for Rustad stafetten. Og selveste Rustad stafetten, er nettopp det! En viktig stafett.

Vi har litt bilder her og der – og flere i et lite album fra dagen HER.

Gratulerer til hver især!

Martin i fint driv, endte høyt opp på listen.

 

STIAN, best av trenerne våre!

 

Og mens storesøster gikk inn til en andre plass hos kvinner 19/20 debuterte lillesøster Marie i sporet!

 

Birk!