Helgen med S

Skarven, Svalbard, Sentrumsløpet, Sykkel – det går unna i LYN SKI selv om snøen smelter.

Svalbard

Dette er nesten for en tradisjon å regne – nesten. Atle Jensen, oppmann 03, har lang jobbfartstid på Svalbard. Med Selma 99 – dro han igang nettopp denne tradisjonen – LYN SKI på Svalbard Skimaraton. Nå er 2003 gjengen der, med et fint knippe. Og, der ryktes at det har vært tilnærmet kamp i de ulike familier om hvilken forelder som skulle få være med sin løper…… Den som reiser, må også gå skirenn, uansett alder.

Aage rapporterer om tilleggsaktiviteter til selve skirennet med skutertur til Barentsburg i går med omvisning i russisk gruveområde og lunch.

Herlig med LYN SKI farger blant isbjørner og permasnø. En fantastisk tur til et fantastisk sted og en unik løype med særegen snø!

 

Skarverennet

Skarverennet gikk som det pleide. Knut sender sine tropper opp, og her er tradisjonen virkelig laang. Dagens renn ble vunnet av vår Simen på herresiden. Ellers et godt løp for alle. Vi har tillatt oss, i mangel på bilder fra Knut, å legge på noen godværsbilder fra nettet. Vel vitende om at så ikke var yr-tilfelle i dag 🙂

 

Sentrumsløpet

Og resten løp sentrumsløpet. Delt i to divisjoner. De som løper (i skrivende stund) og de som deler ut flyers for våre flotte løp. Alle bidrar!

 

Sykkel

Og, de som da verken gikk renn eller løp Svalbardmaraton, Skarverennet, Sentrumsløpet – Syklet! Terreng og landevei startet sine Norges Cup i dag. Begge disipliner inviterte til tempo i dag. Og, vi vet at blant annet Birk syklet på Fiskum og Tora i Levanger.

Ingen hvile i vår store LYN SKI familie!