Hilsen fra LYN SKI sin seniorløper i kombinert

Her er en hyggelig hilsen fra Christian Erichsen!

CHRISTIAN

Hei!
Det begynner å bli lenge siden jeg har gitt lyd fra meg, så jeg tenkte det var på tide å sende en liten opdatering på hvordan det går med Lyns seniorløper i kombinert.

Sesongen i fjor var litt variabel, men i grove trekk kan den oppsumeres slik: Sesongen begynte med at jeg dro til USA for å trene med de amerikanske kombinertløperene i én måned. Det var utrolig gøy og jeg fikk innblikk i hvordan hverdagen ser ut for de amerikanske kombinertløperene som har etablert et av verdens beste lag de siste årene. Jeg avsluttet oppholdet mitt i USA ved å delta i fire Continentalcuprenn. Jeg hadde fremgang for hvert renn og endte opp med å ta mine første Continentalcup poeng. Med andre ord en bra start på sesongen. Dessverre stagnerte det litt i siste halvdel av sesongen, men alt i alt føler jeg at jeg tok noen viktige steg i riktig retning.

Sommeren har imidlertid ført med seg ganske store forandringer i den sportslige hverdagen. I våres ble jeg nemlig tatt opp i det Sveitsiske landslaget. Det har gitt hele den sportslige satsingen et betydelig løft og jeg føler jeg har tatt gode steg i løpet av sommeren. Jeg bor fortsatt i Norge og trener med Kollenhopp når jeg ikke er på reisefot med det sveitsiske laget.

Denne sesongen braker løs til helgen i Ramsau hvor jeg gjør min debut i verdenscupen. Avhengig av hvordan det går der kommer jeg til å fortsette i verdenscupen eller konkurrere i Continentalcupen som er nivået under verdenscup. Uansett gleder jeg meg til min første hele sesong med internasjonale renn. Et av de andre høydepunktene denne sesongen blir dessuten studentmesterskapet i Erzurum, Tyrkia i overgangen januar-februar.

Vil gjerne ønske alle lyn-utøvere lykke til med sesongen!

Mvh.

Christian Erichsen