Hilsen fra NC senior på GÅLÅ

Etter 7 måneder, utallige treningstimer og ikke mist mye moro var vi, et litt amputert støtteapparat og resten av våre supre fans klare for å kjempe om Norgescuppoeng på Gålå. Generalprøven på Beitostølen ga oss gode svar, og viste at vi er i rute!

Selv med noen uheldige fall ende vi opp med intet mindre enn 5 topp 70-plasseringer, og ikke minst en knallsterk 4. plass til junioren Pia Stangeby. Simen Krügers knallsterke 11. plass på 15 km`ern i verdenscupen er også verdt å nevne!

Det var mye spenning knyttet til de mye omdiskuterte stakefrie sonene. Men som Lyn løpere flest tok både junior og senior gjengen utfordringen på strak arm. Og en strålende fornøyd jury viste tommel opp til samtlige rødhvite trikoter.

Etter at Coach Jostein og smøresjef Jo Alexander lå rett ut med sykdom etter Beitostølen steppet Peder Nævestad inn i smøreteamet. Vi kan trygt si at Peder og resten av smøreteamet leverte varene.

Om ikke lenge setter vi kursen mot Skandinavisk cup på Lillehammer! Anbefaler alle å følge med på verdenscupen på Lillehammer til helgen! Lyn stiller med to stjerneskudd i en revansjesugen Hans Christer Holund og formsterke Simen «smurfen» Krüger.

Vi takker alle sponsorer, smørere, forelde for en super helg på Gålå

Be patient, so much more is coming….

Hilsen,

Lyn ski senior