HLR gjengen er på GÅLÅ

Vi skriver litt hjem. Kort og kaldt.

HLR gjengen befester GÅLÅ i helgen. Uken etter junior/senior var her for sprinten. Vi er her for trening. Christian, Gaute, Nils Herman og Simen, våre eminente trenere, er med og styrer skuta. Med godt over 40 utøvere av gruppen på 61 må vi si oss fornøyd. I tillegg er vi en blomstrende solid porsjon ivrige fra støtteapparatet og vi gjør det vi er best på – støtter!

Gålå er nå ett av få steder med snø. Veien opp fredag kveld ble en øvelse i oppoverskli med bil. De som kom senest fikk spikerfeste etter at strøbilen til slutt kom. Vi er spredt på hytter og lever fint med det. Skistua er leid og i bruk. Lørdag, mellom øktene, ble den brukt til samling med og om treningslære med trenerne. I kveld skal vi bruke den til middag og en sosialt økt.

I skrivende stund nærmer økt II seg. Det blir mørkt før den er over. Klassisk og med gradestokken som tikker nedover venter vi litt med å legge på. I morgen tidlig skal gjengen vår på hardøkt sammen med Haslum, som også er her. Flott å trene med andre –

Noen korte glimt – forblåst, men fint.