Hurra for Sognsvann Sommerskiskole!

Vi er nå superklare for Sognsvann Sommerskiskole i alle tre uker; 26, 27 og 33.

Nye regler gjør at vi kan arrangere med normalt antall plasser, slik vi har gjort tidligere år. Påmeldingen er åpnet med flere plasser, og det er bare å hive seg rundt. Skulle det være fullt den uken du ønsker, kan du melde på ventelisten.

Vi ønsker ikke betaling foreløpig og har stengt betalingen. Det eneste som kan hindre oss i å gjennomføre sommerskiskolen er om viruset tar av igjen og myndighetene stenger ned. I så fall blir livet enklere om vi ikke trenger å refundere høyt og lavt. Din påmelding er bindene, men betalingen venter vi med til oppstart.

Vi deler, som før, i Ungdomsteam (2005-2008) og Barneteam (2009-2012). Pga covid-19 må vi selvsagt ta noen nye hensyn. Det gjør at vi for uke 26 har laget en egen basecamp 08 for kun 2008 gjengen. Vi har like godt leid kirken! Det vil gi god plass for resten av ungdomsteamet i Kolonihagen.

Vi vil selvsagt, under hele sommerskiskolen, ta hensyn og følge de smittevernsregler som gjelder. Egen enkel sommerskiskoleveileder vil foreligge før vi starter.

Ta kontakt om noe er uklart.

Direkte til Sognsvann Sommerskiskole her med påmelding.