Hva kan en høsthelg brukes til

Listen er lang, her er en du kanskje ikke har prøvd før. SKITUNNEL MED SNØ! Denne helgen reiser 100 ish LYN SKI fra barne- og ungdomsteamet med ivrig støtteappart til søta bror. Destinasjon Torsby!

torsby2012 yngre

Og i Torsby er det nemlig SnøTunnel. Enkelt nok, en stor tunnel med kunstsnø. Løypa er halvannen kilometer, inn det ene store hullet, ut det andre. Løypene er fine, gradene -3 og musikken klarer vi stort sett å endre når vi kommer fra heftig svenskpop til noe litt mer treningsvennlig. Garderobe til skift, sporkort som inngang og blir det for mye snø kan man bare ramle ut og løpe i skogsløypene (med svensk tilrettelegging, svensker løper ikke alltid på sti), gå på rulleski (flott bane) eller bare være ut i Sverige! Erfaringsmessig er tyttebærene rundt i Torsbyskogen ferdige til julemiddagplukk nå. 

Torsby er åpen for alle. Om du ønsker deg en treningshelg er det bare å kjøre bort. Book overnatting på forhånd. LYN SKI bor alltid på Valbergsângen. Et sted i nærheten, godt tilrettelagt. Store hus med mange senger. Masse mat til frokost, lunsj og middag. Gangavstand til Torsby sentrum. En drøy times biltur fra Oslo. 🙂

/A