Informasjon 13. mars

Aktiviteter og trening frem til påske

All aktivitet er stengt, slik vi har opplyst om tidligere. Vi forholder oss til de retningslinjer myndighetene gir. Det er da ingen trening, men på ungdomsteam lager trenerne et individuelt opplegg for hver gruppe som vi håper kan være til nytte. Det er ingen grunn til ikke å trene, bare vær ute men ikke oppi hverandre. Hold meteravstand!

Snøparken er åpen. Tore kjører ut siste rest av snø, og vil preppe ut i uke 12. Det er fritt frem for en avstandsbetont økt på ski for den som lyster.

 

Aktiviteter og trening etter påske

Vi har flere aktiviteter som løper på etter påske. Alt står på vent.

  • Kick off junior/senior inkludert Holmenkollstafetten
  • Rulleski Vår

 

Holmenkollstafetten og Kick Off

Vi setter i gang så fort det blir lov til å trene samlet igjen. Holmenkollstafetten er avlyst (ref. Friidrettsforbundet) og vil ikke få ny dato. Oppmenn/Trenere på junior-senior holder i dette og inviterer inn 2004 kullet så snart det er mulig.

 

Rulleski vår

Vi lager en påmelding. Det står betaling men vi ber dere om IKKE å betale foreløpig. Påmeldingen er bindende, men INGEN betaler før vi er helt sikre på at det blir noe av. Dere blir ikke purret fra Rubic. Det gjør det mulig for oss å planlegge nok til at vi kan gjennomføre aktiviteten, om restriksjonene slipper opp. Igjen, vi følger myndighetenes retningslinjer til enhver tid.

Rulleski vår er en artig aktivitet for barneteam, inkludert siste års skileik. Vi leker og trener på rulleski. Vi deler i grupper basert på ferdigheter slik at det summert blir gode økter og en god opplevelse for alle. Her ønsker vi våre 2012, som vil være neste sesongs yngste gjeng på barneteam, velkommen. Påmelding kommer i Rubic (ikke betal).

 

Aktiviteter i juni

For sommeren venter to store begivenheter som er veldig viktige for klubben.

  • Nordmarka Skogsmaraton 6. juni
  • Sommerskiskolen med sine respektive tre uker: 26,27 og 33

 

Nordmarka Skogsmaraton, med reserveplan

Her må vi bare vente å se hva som skjer. Vi håper inderlig at vi kan arrangere. Det er både et utrolig hyggelig arrangement, men også svært viktig for klubbens økonomi.

  • Plan A, er å arrangere 6. juni
  • Plan B, løpet flyttes til lørdag 22. august. eller lørdag 3. oktober om august utgår.

 

Sognsvann Sommerskiskole

Vi arrangerer tre uker med sommerskiskole for alle som har lyst til å være med fra kullene 2005 – 2012. Sognsvann Sommerskiskole er delt med barneteam (2009 – 2012) og ungdomsteam (2005-2008, her flytter vi 2008 opp til u-team).

Vi vet foreløpig ikke om vi kan få lov til å arrangere sommerskiskolen når den tid kommer, men håper. Påmeldingen er åpen, og vi har begrenset antall plasser. Vi vil derfor gjøre som følger:

  • Alle dere som alt har meldt på, står slik dere gjør, men blir refundert hvis sommerskiskolen ikke blir noe av.
  • Dere som ikke ha våget å melde på pga korona, kan melde på nå og ikke betale. Det er en bindende påmelding gitt at vi får lov til å arrangere. Men igjen, dere skal IKKE betale før vi vet at det blir noe av.
  • LENKE TIL Sognsvann Sommerskiskole: https://www.sommerskiskole.no/

 

Klubbhuset

Huset er stengt, og det er ingen aktivitet eller ansatte der. Vi jobber fra hjemme kontor alle mann alle.

 

Ta kontakt om noe er uklart.

Vi håper det vi gjør bidrar i det store bildet. Dernest håper vi selvsagt at det går bra med alle våre, og alle deres. Idretten står seg – vi kommer enda sterkere tilbake når alt dette er over. Ta vare på hverandre – ta vare på de rundt dere –  ta en løpetur så dere ikke går kanakas hjemme – hold avstandsom, hold av, hold ut.

GOD HELG!