Informasjon 24. mars 2020

All aktivitet er fremdeles stengt, slik vi har opplyst om tidligere. VI forholder oss til de retningslinjer myndighetene gir.

 

Aktiviteter etter påske og ut juni

Holmenkollstafetten

Vi bruker helgen som kick off for junior og senior. Stafetten er avlyst og slik det ser ut nå kan vi ikke arrangere et kick off for hele teamet. Det blir foreløpig ingen felles oppstart for junior-senior.

 

Rulleski VÅR

Hvis vi kan, vil vi arrangere dette. Påmeldingen står åpen, uten betaling. Det er en bindende påmelding, men det vil ikke påløpe kostander om vi ikke kan arrangere. Bruk Rubic for påmelding: https://rubic.azurewebsites.net/Public/Events/804

Mer info her: https://lynski.no/arrangement/vartrening-lyn-ski-barneteam/

 

Sommerskiskolen

Her kan dere bare melde på, det er ingen betaling. De som alt har betalt blir refundert, om ukene ikke blir noe av. Alle andre som ønsker å være med, kan sikre seg plass nå med en bindende påmelding hvor dere ikke betaler. Blir det ingen sommerskiskole blir det ingen betaling. Lenke til informasjon og påmelding: https://www.sommerskiskole.no/

 

Nordmarka Skogsmaraton

Dette er et viktig arrangement for oss, både fordi det er hyggelig, men også fordi det er viktig økonomisk bidrag inn til klubben. Dato for arrangementet er 6. juni. Om dette ikke blir mulig har vi, i samarbeid med Friidrettsforbundet og Kondis lagt opp til reservedatoene lørdag 22. august og til sist lørdag 3. oktober om også august utgår. Vi håper inderlig å kunne arrangere.

 

Klubbhuset

Huset er stengt. Vi jobber fra hjemmekontor. Det er bare å ta kontakt om det er noe.

 

Ta kontakt om noe er uklart!

Vi håper det går bra med alle og enhver. Tusen takk for alle fine bilder fra METERØKTER fra små og store. Vi har bedt dere vente å se hva vi skulle bruke det til – om kort tid sender vi ut LØYPEPOSTEN – med hyggelige små og større artikler med drøssevis av bilder fra siste del av sesongen.

Det har vært en bratt sesong, og det ble en underlig slutt – men vi velger å tro at dette vil gå bra. Ta vare på hverandre, kom dere ut med meteravstand, sjekk av for om du har noen du vet om som kan være ensomme og om du kan gjøre en forskjell. Vi har tlf og internett – ingen trenger å være helt alene!

 

Vennlig hilsen

 

Annik Bjørndal

Daglig leder LYN SKI

E-post: annik@lynski.no

Telefon: +47 90 19 98 69

 

Vi velger å bruke et bilde fra en av gruppene våre. Vi er heldige – vi er mange – vi har hverandre og vi har LYN SKI.