Jada, vi er igang!

Vi regner ikke bort, vi går skirenn!

Hakadalsrennet dominerte for mange i helgen. Smøreboden gikk varm – ikke underlig med grader og vær i betraktning. En aldeles egen kamp – mot vær og vind, for feste og glid, dog uten fluor.

Det beste av alt er alltid alle som går – og den smarteste skiløperen sammenligner seg med seg selv! Gikk jeg mitt beste – fant jeg godfølelsen, var det gøy? Hva gjør jeg på neste renn?

Og, så er vi selvsagt alltid også stolt av alle som kjemper seg til topps, vi konkurrerer jo tross alt på ski! Mange glade fjes – og mange gode mestringer.

Stella Stavrum vant J2005 i søndagens dyst. Theo Mølman-Sand tok siste pallplass i sin klasse i G2009 lørdagen og full seier søndag. Ellers gikk mange mange fort og godt. Hos 15-16 (der Stella er) fortoner kampen seg hard og sterk. Anders gikk inn til en sterk 16 plass (av 88) lørdagen, mens Vilhelm fulgte på med 30 (da av 88). Hos jenter 16 tok Anna 4 plass lørdag (av 48) mens Stella disket opp med 8 plass lørdag (av 44) og ren seier søndag. Tuva stormet frem til nok et godt resultat med 3.plass i J17 mens Hanna tok tilsvarende plass i jenter 18, tett fulgt av Theresa på 4. plass. Jenter 14 med Anna Fjeldheim med 8 av 33, og jenter 13 med både 3 og 4. plass med hhv Mina Lie-Vik og Marthe Høidalen. Om vi glemte noen nå, blir det i så fall den første av en lang rekke med bønn om tilgivelse gjennom sesongen 🙂 For klubben ligger seieren først og fremst i at vi er mange som stiller. Men, selvsagt er det gøy når det går løperens vei, det heier vi selvsagt også på! Søndagen, foruten Stella, dro Petter Bakken til med en 3. plass i M18, Theresa på 3 i K18 og Tuva vant K17 sammen med Ingvild – herlig duo!, både William og Torjus i G14 gikk fremdeles godt, Ada nr 4 i J13. Som dere skjønner – å holde tritt og ikke tråkke tær, blir nærmest umulig i en så stor klubb. Og, den observante ser at vi også gikk tom for etternavn… Derfor forholder vi oss også stort sett alltid og ellers til resultatlister med gratulasjoner til øverste pall. Et unntak her og nå, kanskje med giv av start på en ny rennsesong –

Mer om Hakadalsrennet her.

Uansett – veldig morsomt med mange og stor iver hos løpere, heiere, sjåfører og smørere. Både sist helg på Konnerud, og nå nord for byen i Hakadal.

Stella, øverst på pallen søndag.

 

Og – selvsagt STOR gratulasjon til Simen, som gikk fra alle i Davos. Her gås det på alle plan – alle tider – alle land. https://www.langrenn.com/cppage.6271441-1743.html

Gratulerer!

Dagens beste shot – ANTON (2012) debuterer på ekte skirenn! Med sleng i racingen på jakt etter godfølelsen stormet han ut i sporet. Selvsagt litt kulturelt påvirket av eldre søsken, men det er ingen hindring for egen iver. Gratulerer Anton!

Tuva og Ingvild, øverst på pallen søndag – sammen!

Og om noen fremdeles  er i tvil om fremtiden (etter Theo)  –

her er Marius sitt svar – (vår alles TEO sin ferske sønn). Sportful må tilgi oss feil merke, men det var eneste variant for baby – (mao – en jobb å gjøre her for våre Italienske venner).