JR-NM Stryn, rapport fra første dag

Junior NM har startet, og Lyn Ski er på plass i Stryn med en stor tropp. Torsdag sto det klassisk på programmet med distanser fra 7,5 km (K17) til 20 km (M19-20). Sol, varierte og harde løyper, og nok kuldegrader i snøen til at også smørerne kunne starte dagen med relativt lave skuldre.

Lyn Ski har med tre jenter; Ida og Agnes i K17 og Mari i K18. Agnes var den som lyktes best i klassiskrennet med en sterk 23. plass og nye norgescup poeng.

I M17 stiller Lyn Ski svært mannsterkt med hele seks gutter; Nikolai, Fredrik, Jon, Fredrik Ole, Johannes og Simen. Og vi hadde både bredde og topp med tre gutter på poengplass; Simen på 8. plass, Fredrik Ole 10 og Johannes 30.

I M18 stilte Einar, Håkon og Fredrik, men denne gangen holdt det ikke til poengplass for disse. I eldste Jr-klasse ble det poengplass både til Anders M. S. (21. plass) og Audun (29.plass). Også god plassering på Anders H. (33).

 

Fredag har løperne fridag og gjør seg klar til skøyting lørdag og stafett søndag. For mer NM-info og resultater, se http://www.nmjr2010.no/ .